svar på tal



. om hovet nu

-Vrf är du på hovet så ofta ? :P


svar - min pappa är målvakts tränare, så idag följde jag med för han skulle "jobba" - kolla på en av målvakterna och berätta vad han kan göra bättre av det han gjorde idag på matchen. haha, men i måndags tex så åkte vi bara och kollade hela familjen för.. kul? gratisbiljetter you know ;) därför är jag där lite då och då. men ofta tycker jag inte att det är.

/e'

Ny header!

Hej cuties!
Det är jag, Alicia, som har gjort Emma&Vilda's nya design, vad tycker ni? Dom ville ha den rosa, och det tyckte jag dom fick! :)
Hoppas ni blev nöjda!

Vill du oxå ha en design av mig? Lämna en kommentar på min blogg www.aliciahz.blogg.se så snackar vi mera! :)

Puss / A'


någon tycker inte om mig..

Hejsan.
Efter mitt senaste inlägg fick ag migrän och har sovit några timmar, men nu har jag feber igen. Hoppas bara jag blir frisk till imorn, vill inte vara hemma!
Någon där uppe njuter nog av att se mig lida.. I alla fall, nu städar jag för fullt, och försöker ignorera den dunkande huvudvärken. Kamerasladden är fortfarande på rymmen, så en camvild på min nya kofta får bli bra.


Man ser den inte så bra.. Tänkte använda bilden i den nya headern, vad tycker ni?

/ v'

hovet nu.

rubriken säger det mesta. jag drar till hovet och kollar på match nu.. vilda får väl ta väl hand om bloggen idag, annars nyper jag henne i kinden. men aja, puss !

/e'

jag just nu. (haha ni skulle sett min lillebrors kompis min när jag tog kortet)


dagens fråga..



- Gillar ni vintern eller sommaren bäst?


lite saker som jag måste berätta..

1. jag har tid hos tandläkaren nästa tisdag, alltså den 9, blir de väl? för då ska jag göra tandsmycke!

2. ikväll ska en tjej, jag tror hon heter alicia? höh, hon ska iaf göra en ny header till oss! så snart kommer en ny design äntligen. tusen tack till dig ♥

det var allt.
/e'


förlåt

Förrlåt att bilderna på det jag köpte inte kom igår, men min kamerasladd försvinner hela tiden. Ska städa och börja packa idag, så vi får hoppas att jag hittar den då.
Bjuder på en bild från Utö sommaren 2009 sålänge :)


Saknar det så sjukt mycket

/ v'

"min fantasi är inte något att leka med"



jag och vilda om tre år ! eftersom vi tydligen är ansiktsmaskfreaks.. haha, hon brukar ha med chocklad och jag rosa så kommer vi se ut såhär tillslut. ajdå.. så kan det gå!
/e' 


hejhej hemskt mycket hej

Asså förlåt att jag typ aldrig orkar uppdatera.. men jag är iaf sjuk. haha, anteckna! så jävla misslyckad att bli sjuk en fredag? speciellt när jag skulle varit med storasyster hela helgen. men aja.. har inte så mycket att skriva eftersom jag har sovit halva dagen. men mer inlägg kommer väl. pyss
/e'


Hemma nuu.

Hej mina vänner :)
Maxine och jag vaknade vid tio idag och åkte till stallet, där allt sket sig, alla hästar rymde och lektionen blev inställd i sista sekund och ja, allt. Sen åkte vi i alla fall iväg på en mycket hemlig sak, som jag hoppas jag kan skriva här i bloggen snart. Vi får se.
Efter det åkte vi till stället vi ska flytta. Det är galet hur mycket minnen jag har där, haha.
Jag och mamma körde hem henne sen stack vi till forum, där jag lyckades spendera nästan 2000 kronor, bilder kommer ikväll ;)

Julia ville att jag skulle skriva om henne. Så, jag älskar dig sötan <3

/ v'

lika som bär?



Lika som bär?


härliga reklamer






haha, lägg märke till barnet på cykeln.

/e'


tjabbatjenahallå

Vi säger så? Hahaha.
Slutade 12 idag, och åkte till stallet. Sen in till Medis med Maxine för hon skulle köpa en tröja av någon tjej på blocket, och ville inte åka dit ensam, haha. Nu är vi hos mig, och har köpt tip ansiktsmasker som ska användas ikväll. It will be great. Har saknat våra flummiga kvällar, så det kunde inte bli bättre.
Min lillasyster har filmkväll och huset är fullt med högljudda barn, men jag står ut. Dom avgudar mig, såklart. Haha, nej men, dom är jättesöta och sociala.
Maxine sitter och skriver udda sms från min mobil och vi ska snart äta, sen bada.
Så, vi ses sen, och då lovar jag massa bilder :D


Maxine klottrade på min arm, fint va? :)

/ v'

gissa..

Gissa vad lilla jag gör just nu?
Ansiktsmask såklart ;)

I alla fall, är min älskade storasyster på besök från Skåne, och för en gångs skull kommer vi överrens, har kul tillsammans faktiskt. Jag älskar henne sjukt mycket, men vi har en tendens att bråka om allt. Inte nu i alla fall, hon och hennes kompis Andrea åt middag här, och vi hade riktigt trevligt. Nu ska jag duscha bort masken och sen läsa, sen sooova. Hörs imorn, med bättre uppdatering.

/ v'


Jag har satt på masken så slarvigt att det mer ser ut som jag är ett spöke eller något,
men ni får nöja er ;)

skyll på hästen

Hejsan.
Det är hästen och stallets fel att jag inte bloggar, så skyll inte på mig ;)
Idag är jag i alla fall ledig, Mimmi rider, så det är ganska skönt. Ska städa mitt rum nu, ville bara meddela att jag lever :)
Hör av mig snart,
/ v'

tips; knäskor



Knäskor. nu är det ju så jävla mycket snö, så man drunknar i den.. hehe, särkillt dom som är korta.. whatever, det mysigaste är ju inte att få 4 kg snö i skorna, så då är det perfekt med knäskor! fint också.


haha, ojdå

kollade emmas senaste inlägg, och ojsan, sitter jag inte här och har just tagit bort masken?
Haha, tog dock ingen bild. Emma, det kanske borde få en egen kategori? ;)
Nu ska jag sova, pusshej <3

hahahah..

Emma kollade igenom bloggen lite idag, och kom fram till att jag och vilda är ansiktsmasksfreaks (?) hahaha. kankse, jag använder det i stort sätt varje dag. men freaks vet jag inte? haha, vi kankse är det vilda? ansiktsmaskfreaks! vårt nya bloggnamn? hm..



/e'


EMMARAUTIAINEN ÄR BÄST!!!!

Appråpå rubriken så vare hon som skrev det. annars då? jo, jag gick och mötte jenny idag vid 8. sen gick vi till skolan. nu har jag kommit hem precis och ska plugga till spanksa provet som är imorgon tillsammans med emma. igår bloggade jag inte alls typ. så jag lägger upp bilder och skriver om vad jag gjorde lite senare.  men vi hörs senare, pyss!

/e'

Mitt 2009

Tänker tillbaka på året som har gått så otroligt fort. Året som började med att jag var i Forum och fikade varje dag, och slutade med att jag aldrig hann fika, eftersom hästen tog all min tid. Året som jag fick så många nya vänner, men också förlorade några. 2009 var ett bra år, och jag kommer aldrig glömma det.



Jag fick Bandidos, min förra lilla ponny, som vi tyvärr inte kunde ha kvar efter att han började bli farlig. Han attackerade människor, kastade av mig och var allmänt elak. Dock har han gett mig lika många fina minnen som ärr, haha ♥



Slut på det här för min del. Haha, jag blev vegeterian. Efter mycket tjat gickpappa med på att jag skulle få sluta äta kött. Han förstod nog att jag inte tänkte ge mig, jag är vääldigt envis ;)



Jag förlorade min kanin, Charlie. Hon blev förlamad i båda bakbenen, hon dog i min famn.
Charlie, jag saknar dig ♥



Jag gick på varje Idol programm med Maxine. Vi fick gå backstage eftersom hennes pappa jobbade där, och var i princip kära i Johan.



Jag fick min nuvarande, underbara ponny, Andor, första dagen på sommarlovet. Vi hade världens bästa sommar tillsammans ♥



Jag var på Gotland och hyrde cab med familjen. Jag jobbade också på Grrvide gård, och hoppas på att få jobba denna sommaren också.



Jobb på Gervide, jag på Zetor (Fetor) ;)

 

Var på Nickelodeon dagen och kollade när Johan Palm uppträdde. Det var spöregn den dagen, usch.




Jag spenderade stor del av sommaren med dessa sötnosar, och när vi inte var med varandra smsade vi dygnet runt och saknade varandra. Naaw, vad gulliga vi var ♥



Jag var i Bulgarien, vårat hotell på bilden. Det gör jag helst inte om, fyy..



Jag var i stallet varje dag nästan hela vintern, och jag och ponnyn lekte massor i snön.
Betalning blev en förfrusen tå som jag fortfarande inte har någon känsel i..


Det var några saker jag gjort i år, hade kunnat lägga ut typ dubbelt så många bilder, men vill inte tråka ut er allt för mycket ;)

/ v'


godmorgon

Nej, jag vaknade inte nu, haha. Har bara inte orkat starta datorn.
Jag mår inge bra, blir inte skola imorgon heller. Jag är trött på att inte orka någonting, bara sita framför tvn eller datorn och må skit. Hörs sen.

/v'





sorrysorry.

Ja, jag har skitit i bloggen idag. det har kommit lite förhinder om man säger så. but who cares?
men iallafall, jag har städat mitt rum idag, sjukt kul faktiskt -.- sen har jag ätit på mae thai med jennifer, becka och signe. efter det gick vi runt och flumma lite, och sen gick signe och becka på bio och jag och jennifer gick hem. eftersom hon har sett twilight redan, och jag hatar twilight. men nu ska jag ladda upp lite bilder från idag och sen plugga lite till spanska provet.
pyss !


signe <3

jennifer<3

jag och becka<3 haha förlåt sötnos, men du är faktiskt så illa tvungen :)
/e'


i just can't stay away from you

Hejhej.
Förlåt för dålig updatering, men det blir inga fler inlägg för min del idag. Jag orkar inte, mår inte alls bra..
Kanske bloggar ikväll/natt, annars hörs vi imorn.


HAHA! Nej, inte seriös. Gör mig brun?

/ v'


inte frisk ännu

När jag vaknade imorse blev jag typ jätteglad, för jag kände mig mycket bättre. Men sen tog det några minuter så började jag hosta och nysa igen, och nu mår jag lika dåligt som igår.
Vill bara vara frisk, och kunna göra saker.

Nu borde jag äta frukost, men det betyder att jag ska gå hela vägen upp för trappan..
Önska mig lycka till.

/ v'

lika som bär?



Kim i andra avenyn
Kim källström
Paolo roberto

brun utan sol, tips




Jag använder världens bästa BUS till ansiktet. Comodynes Convenient Cosmetics heter den och finns att köpa på Åhlens. Den är inte så dyr och resultaten blir jämt och naturligt. Jag är jättenöjd!



/ v'

lördag.

Tänkte börja med att fråga, vilda har du ny foundation? ;) haha skämt åsido.
back to inlägget! idag vaknade jag vid 12. en halvtimme efter kom pappa pappa upp till mig för att säga hej (haha, han har varit och jobbat i leksand). jag hjälpte honom med spotify och lite grejjor. och sen kom vi på att vi kunde åka till stinsen och äta lunch, eftersom vi aldrig gör sånt. så det gjorde vi! jag hann gå in på gina och kicks också.

nyss åkte pappas kompis som har varit här och ätit hem också. så nu ska jag fixa lite på datorn. men vi hörs senare inatt eller så. puss!



usch för snö nu asså.

/e'

Ansiktsmask

Hej igen
Kom just hem från forum, har inhandlat två ansiktsmasker, en asiktsscrub, en ansiktstvål och ansiktsvatten, haha.


Jag just nu ;)

Hör sen,
tjingeling

/ v'

uppe med tuppen?

Hejsan på er.
Igår gick jag till skolan, men det var inte en bra idée, nu är jag sjukare än någonsin.
Vaknade vid 9.20 pga och jag inte fick någon luft och började hosta, myysigt. Träningen fick jag ställa in, men som tur är kunde en annan tjej ta mitt pass. Skulle träffat Maxine idag, men just nu känns det inte som det blir något. Men, om jag blir bättre är det det första jag kommer göra, saknar henne redan!




Är hon inte världens sötaste? Och hon är bara min bästavän <3

/ v'


bet on it



Dålig kvalité på låten. men whatever

/e'

fredag.

Tim gick nästan precis hem. vi har varit med ronja idag också. myyys. ikväll ska jag kolla på tv, bara ta det lungt, blogga och typ sova. för jag är fortfarande så sjukt jäkla trött. men vi höres senare. puss!



tim jag & ronja ♥

/e'

lika som bär?


bedtime

Har just duschat, oh nu ska jag somna till twilight.
Hörs imorn
/ v' <3


dagens fråga..


Hur stavar du, mail eller mejl? haha

rubrik

Jag har länge funderat på att skaffa tandsmycke. jennifer, min kompis har en just nu. en silvrig och det är sjuuuukt fint! hon berätta föresten att inatt så råkade hon svälja den, för den inte satt fast så hårt. haha, läskigt?! men i alla fall, vad tycker ni? jag vill ha en rosa i så fall.



/e'


något fel..

Inlägget jag skulle publicerat i förmiddags kom visst aldrig ut på bloggen, och efter dte har blogg.se inte funkat på min dator..
Anyway, I'm back.
Tog lite bilder på vovvarna idag, tänkte att ni skulle få se dom, bara jag hittar sladden. Den har gömt sig på något klurit ställe, så det får bli i ett annat inlägg ;)




Naaw! Tjock liten ponny i beteshagen. Ge mig sommar?

/ v'

design

Vi är lite trötta på våran design som vi haft sen vi startade bloggen. så vi tänkte fråga om någon läsare kunde vara superduper gullig och göra en till oss? kommentera detta inlägg om du skulle vara så gullig och ta dig tid till att våran blogg ska bli fin, så får du min eller vildas mailadress! kyss till alla, och speciellt till gullungen som vill göra en :)

/e'


svar på tal


Tjatja, fin blogg!

Ja undrar, har du köpt koftan på gina nu eller va det ett tag sen? :)

svar: tack :) eftersom du hade gästlösen på din blogg så får jag svara här ;) ja den är köpt på gina, men för ett år sen kankse. så den finns nog tyvärr inte kvar. kyss&smek! ♥

natti

Nu ska jag försöka sova, vi får se hur det går. Ska till skolan imorn, ska bli skönt att få sminka sig och klä sig i något annat än KSSS byxor ;)
 Vi hörs imorgon bloggen <3


godnatt.

seriöst, är jag normal? igår sov jag från 4 - 8, när jag kom hem från skolan asså. sen gick jag och la mig typ halv 10 och vakna vid 12 idag, och gäspar hela tiden. aja, godnat iaf. vi hörs imorgon sötisar ♥



aaaaaaaaaaaah, ge mig sommar!

/e'


dagens fråga..



-är du för eller emot abort?

Vi bestämmer!

¨


Sommar eller Vinter?
Kissie eller Kenza?
Katter eller Hundar?
Blogg eller Twitter?

fortfarande sjuk

Hola Amigos!
Är hemma från skolan idag också, mår inte alls bra. Men imorgon ska jag dit, det har jag bestämt.
Det är såå tråkigt att sitta hemma helt själv, och typ kolla på tv hela dagarna. Ucsh.
Ska nog ringa mamma ochbe henne köpa med sig en ansiktsmask hem, så kan jag bada och mysa lite.
Aja, tvsoffan kallar, vi hörs.


lalalala

Hääj. förlåt att jag inte orkat göra något som har med bloggen att göra. nästan så jag glömde lösenordet.. haha nejdå . det finns typ 1000 kommentarer att svara på och godkänna också :/ aja. jag har sovit hela dagen, fett kul liv va?! nejmen, så kan det bli. nu har jag precis duschat och ska snart sova, fortfarande trött.. men nu måste jag skörda på farmville, men vi hörs nån gång. puss


tips





Badbomben Think Pink från Lush, som gör vattnet helt rosa!

/ v'


hissar och dissar

 

Ralph Lauren jackorna - Ja, det var en sån jag fick i present. Haha, ego här som hissar sin egen jacka.

Smycken - Kan man inte ha för mycket av, right?

Snö - Nej, jag har inte blivit totalt galen, jag hatar fortfarande vintern. Men håll med om att snö är så jäkla mycket bättre än slask och lera. Det är finare dessutom, vem gillar ful grå snöslask eller lera som stänker överallt och förstör ens skor och kläder. Om det inte ska vara sommar ska det åtminstone vara snö!



Fjortis-språk - Jag menar när man skriver "jah äeh tieehp fjåårtiiwssh". Hur jäkla oseriös låter man då egentligen? Väx upp!

Dessie - Jag har slutat läsa hennes blogg, dålig uppdatering och tråkiga inlägg. Plus att hon provocerar överdrivet.


sjuk.

Hejsan.
Vaknade med huvudvärk och ont i halsen, så var hemma från skolan idag. Sov till ett, och nu ska jag byta om snart och åka till stallet. Hästen måste ju skötas hur sjuk jag än är.
Stannar där till typ sju, så blir det blogg efter det ;)
Puss
/ v'

tillbaka

Hejhej. Såg nu att emma inte heller har uppdaterat på några dagar, men vi har båda anledningar.
Jag fyllde år i fredags, och har spenderat helgen i vackra och blåsiga Skåna, där min storasyster för tillfället bor och studerar till lärare. Haha, visst kan jag låta gammaldags när jag vill? ;)
Vi gick i alla fall på Diney on Ice, åt massa gott på restaurang och bara hade det trevligt.

I födelsedags present fick jag en Ralph Lauren jacka, en Pikeur tävlingskavaj, ett BR shcabrak och lite annat skoj.
Kvällen slutade med att jag bröt ihop och grät, för att jag såg bilder från Haiti och det påminner så mycket om tsunamin. Annars var allt toppen.

Nu ska jag läsa i min underbara bok, så hörs vi.
Puss
/ v'

onsdag

Tjolahoppsan!, stavas det så? haha, anyway. idag va det sovmorgon, en halvtimme, tjohooo! vanlig skoldag, efter det gick jag hem och gjorde lite läxa. sen kom tim & jenny och vi gick hem till jenny, kollade på film mest. sen gick jag hem vid 6 och åt. nu sitter jag här och kollar på fyran. ska nog duscha istället. kommer nog lite bilder och filmer ifrån dagen sen :) aja, nu ska jag tjingelingplingelinga.



forever&ever


smyckeskrinet

Hej, och förlåt för dålig uppdatering idag.
Kollade i alla fall genom mammas smyckeskrin med henne, och då kan man alltid fynda. Den här gången blev dte ett silverhalsband som matchar med det jag redan hade och en guldring med en safir och minidiamanter runt. Jättefint!
Jag luckas inte fastna på bild idag, så ni får vänta till imorgon.

Puss
/ v'


godnatt då

Godnatt läsarna.
Nu ska jag försöka sova, vi får väl se hur det går, mina sömnproblem har spökat senaste dagarna.
Men jag har en bra bok, och kan alltid somna till twilight.
Imorn blir det nog bättre uppdatering, hoppas jag.
Sleep tight

/ v'

schalala

Hello there!
Ligger i sängen och sjunger, haha. Just nu är det TiK ToK med Ke$ha som har fastnat i mitt huvudet, den är så sjukt skön. Man blir på så bra humör när man lyssnar på den, eller vad tycker ni?




/ v'

haha

Man märker verkligen att folk har börjat skolan, låg statisktik, inga kommentarer. hahahaha, men här sitter jag :D tänkte lägga upp dagens outfit. sen ska jag dammsuga mitt fina vita orena rum, och fundera vidare på om jag ska klippa mig idag.. pussis och kramis♥



kofta - gina. linne - jc. leggins - gina. klocka - ur&penn

/e'

tips; bloglovin



Jag tänkte tipsa om bloglovin. det är rätt så nytt tror jag? och alla vet inte vad det är. men det är en gratissida som man kan prenumenera på bloggar på, stora som små :) och varför man ska göra såhär är för det är enklare. så fort någon av bloggarna som du prenumenerar på har lagt upp ett nytt inlägg så kan du se det där. mycket enklare än att gå in typ tusen gånger varje dag för att kolla ifall bloggaren har lagt upp ett nytt inlägg.

Klicka här för att komma till bloglovins startsida.

Klicka
här för att prenumenera på våran blogg.

ifall du vill ha en knapp som det går att trycka på i sidan av din blogg (vi har en rosa på vänster sida) , så trycker du på "konto" som står i menyn när du har loggat in. sen kommer det upp massa alternativ, då trycker du "knappar och ikoner". där finns det massa olika knappar. välj en som du vill ha. tryck på "skaffa denhär ikonen!" skriv din bloggadress, kopiera texten som kommer upp, och klistra sedan in den i bloggen!


jag älskar dig!

Maxine, jag vet inte vad jag ska säga, det finns väl inga ord.
Snart har vi känt varandra i tio år, och jag älskar dig mer för varje dag som går. Du har alltis funnits där, fått mig att skratta när jag mått som sämst, och annrs också, haha. När vi är med varandra har jag alltid så sjukt kul, ingen annan förstår vår humor, I don't blame them, hur fan kan man förstå när vi bara sitter och garvar? Våra minnen är oslagbara, på anneberg när du tappade bort din luva, på idol, melodifestivalen, fyrhjulingarna, frukosten vid hagen, Fanny min själsfrände, kackerlackbebisar. You name it.
När jag flyttade till Skåne trodde jag aldrog att jag skulle klara mig utan dig, och jag hade rätt. Det var knappt att jag klarade två år, det gick inte en dag utan att jag tänkte på dig. Och när vi bestämde att vi skulle flytta tillbaka, det var en sån lycka att det inte går att beskriva. För då skulle vi få tillbaka det där vi hade, när vi träffades varje dag. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, och jag hoppas att jag slipper få veta hur det är. För jag älskar dig gumman, älskar dig av hela mitt hjärta. Vi klarar oss genom all den här skiten tillsammans, för ingen kan såra oss. Vi är starka när vi är vid varandras sida, eller hur? Lova mig en sak, håll huvudet högt, låt ingen trycka ner dig. Du är så otroligt underbar, och jag vet inte vad jag gjort för att vara värd dig.



Maxine, det ska alltid vara du och jag. Så måste det vara

/ din vilda <3


jag orkar inte

Hejhej.
Jag orkar inte gå upp tidigt imorgon, jag orkar inte vara social mot klassen, jag orkar inte ha lektioner, jag orkar inte sminka mig, jag orkar inte.. Jag orkar ingenting.
Vill ligga hemma och kolla på film och lyssna på musik..
Usch, vad tråkig jag har blivit.

Bloggar mer ikväll. Puss
/ v'

stallet nästa

Ja, då är det dags att åka till stallet och förfrysa tårna igen, wonderful!
Åh, jag orkar inte med Sverige, vinter och kyla. Kan det bara bli sommar, eller ännu hellre, kan vi bara bo någon annanstans i världen?


ge mig sol!

/ v'


ska sova

Ska för en gång skll lägga mig tidigt, ska upp nio imorgon, så..
Godnatt bloggen, vi hörs imorgon :)

/ v'

lördag

Chacha bloggen. vaknade 1 halv 2 idag. gjorde typ ingenting och gick upp och åt lunch, sen åkte jag till täby med la familia. kom hem typ 8 och nu ligger jag i soffan, kollar på tv och är så sjukt trött. ska väl lägga mig snart :$ kankse ska vända tillbaka dygnet? aja. min twin hälsar hej också :) eller jag sa att hon skulle göra det but anyway. vi hörs imorgon, pusshej.




julia sötnos, love u baby♥

/e'

musiiic

Jag hatar darin, men domhär låtarna är rätt bra med honom.

what if



viva la vida


godmorgon bloggen

Hejhej fina läsare.
Vaknade runt tolv idag, och det var helt tyst i huset, läskigt. Men pappa var iväg och lämnade min lillasyster hos en kompis, och mamma var sjuk.
Nu ska jag i alla fall till stallet och rida, urmysigt väder ju, bara 8 minus och massa sol.
Måste byta om nu, men tänkte lägga ut lite bilder först.


lite får man ju bjuda, jag i mina glassiga 3D glasögon


ojdå, nu blev det visst bråttom här. Ni får nöja er med en bild tills jag kommer hem, puss.

/ v'


rubrik?

Hej Sverige!
Jag överlevde första dagen i skolan, och det var faktiskt helt okej. Även om jag inte kunde somna igår, och var så trött att jag skulle kunnat somna på bordet. Men jag stod ut, och var faktiskt koncentrerad.
Efter skolan blev det stallet, sen in till Sergel och gå på bio med Maxine, Lisa och Nora. Avatar 3D, haha. Vi satt på raden längst fram, vilket inte var det bästa. Men filmen var faktiskt bra, riktigt bra! Jag har (som alltid annars) haft förutfattade meningar om den, då den handlar om blåa utomjordingar. Inte riktigt min grej, men jag fastnade för den. Så otroligt bra gjord! När jag kom hem var familjen i full gång med att baka pizza, och så klart joinade jag. Efter att vi ätit den kollade vi på Let's Dance, och Rabih är med!! :D Jag dog typ när jag såg honom, hur gullig får man vara? Jag somnade på soffan efter för lite sömn och en lång dag, och nu är jag vääldigt trött, så det blir nog inte så sent ikväll.


naaw, så söt!

/ v'


dagens fråga..


- När börjar ni skolan igen?

tips!


Jag tänkte tipsa om vibrerande mascaror. den mascaran jag fick igår är vibrerande, och den är väldigt bra! det blir inga klumpar, det går otroligt fort (eller det beror ju på hur mycker man vill ha) och mascaran gör ju "jobbet", det ända du behöver göra är ju att flytta den :) så hett tips är vibrerande mascaror.



sjukt dålig bild

/e'

godmorgon bloggen

Vilda är i skolan, och jag vaknade nyss, hihi. vi börjar på tisdag, så några dagar är det kvar :D ska snart gå upp och duscha, sminka mig osv. och sen lägga upp ett tips inlägg . fårse vad jag ska göra idag, tror jag ska va med ida :) men aja, nu ska jag gå. ciao!



/e'

godnatt

Nu ska jag sova, tidigt imorgon.
Vet inte hur jag ska kunna somna, gick upp ett imorse liksom.
Aja, godnatt sötnosar, vi hörs imorgon ♥

/ v'

tack pappa♥



parfym - dkny
mascara - lancome
läppglans, eyeliner, ögonskugga - glow after dark



hihihhihihihihihihih. jag med bronsmedaljen (a)

/e'


sista dagen av frihet

Så, då är det slut då. Mitt liv är officiellt över. Imorgon börjar skolan.
Usch, jag orkar inte. Jag orkar inte gå upp tidigt, och gå till skolan och koncentrera mig på något. Jag vill bara ta det lugnt liksom.

Idag har jag i alla fall njutit av lovet till max, min outfit är mjukisbyxor och en stor tjocktröja, jag har inte sminkat mig eller borstat håret, och har bara tagit det lugnt. Vaknade med Maxine brevid mig runt ett, och då spelade hon, Tekla, mamma och jag Super Mario på Wii, så sjukt roligt det var. Och jag måste ju säga att jag var bäst *host* haha. Nu sitter jag och äter det sista av chipsen från igår och ska kanske börja jobba lite på en ny design. Vi får se om jag orkar. Jag ska i alla fall bada, det är helt säkert. Mamma och pappa har varit i Riga två nätter, och köpte tre badbomber, en bodyscrub och en duschkräm till mig från någon affär som inte finns i Sverige, och det är jättelyxigt! Måla naglarna ska jag också göra.


- förlåt för dålig kvalitet på bilden, tagen med iphone.

/ v'

chacha

Linn har varit hos mig sen tisdags. men nu är hon hemma igen. vi vaknade 11 imorse, gäsp. sen gjorde vi iordning oss och hon gick till bussen. sen dess har jag städat mitt rum . ska snart dammsuga också. och om någon timme så bär det av till arlanda! bloggar när jag är hemma, nu sa jag svara på kommentarer.



outfit då,
tröja - beckas
leggins - gina
halsduk - gina
klocka - ur&penn
armband - jc

/e'


tråkig kväll

Sitter och äter fjällfil, kollar på Material Girls och väntar på att jag ska bli trött. Eller, i alla fall att någon rolig ska smsa eller logga in på msn som jag kan prata med till jag blir trött.
Mitt internet bråkar, det vill inte fungera längre än tio minuter i sträck. Och pappa är inte hemma, så han kan inte fixa det. Usch, det är synd om mig!

det var allt för ikväll, om jag inte bloggar någon gång inatt.

kärlek till er
/ v'

JOHANNA PETTERSSON !

Tjingeling!
Jag gästbloggar lite här idag, för jag vill berätta om en tjej som är så grymt söt och fin och har världens bästa insida. Johanna Pettersson heter hon och hon har jätte bra röst. Men hon tycker inte det, hon har för dåligt självförtroende men hon borde ha skit bra för hon ör verkligen helt underbar! Jag och mångamånga andra tycker hon ska söka till idol men hon vågar inte så om vi stöttar henne och går med i gruppen "vi som tycker att Johanna Pettersson ska söka till idol" på facebook så kanske hon vågar så gå med i den !

Massor av pussar från bloggaren
http://allasflikka.devote.se



tjolahopp!

Hejsan. som ni märker så uppdaterar inte vilda, pga privata saker. men hon är snart tillbaka, så ni får stå ut med mig ett tag :) om ni saknar henne alldeles för mycket,så ring och klaga. nejmen ah. jag skriver mer sen, orkar inte nu. men pusshejs svejs



saknar mitt bruna hår :o

förlåt igen

Ehm, ja. Vilda, bloggproffset, right?
Hur många gånger har min uppdatering blivit dålig nu egentligen?
Idag har jag träfat Julia och Martina. Har aldrig träffat Martina förut, och hon måste tyckt jag va värsta freaket, för jag typ flummade med Julia.. Hmm, inte så bra första intryck..
Vi typ gick runt massa, och gjorde verkligen ingenting. Kom hem för ett litet tag sen, och nu ska jag kolla på Material Girls för hundrafemtitredje gången. Grymt bra film detdär.

/ v'

hiss&diss



- Sex and the city

- Hem till midgård

- Att duscha

- Ansiktsmask



-Att det är så jälva halt och kallt ute

- Sverige bara kommer vinna brons :(

låtarna som alltid kommer påminna om 2009!

Right round - florida



Tik tok - kesha



3 - britney spears



David guetta ft akon - sexy bitch





/e'

pappa

Jag saknar dig så det gör ont. vill bara att du ska komma hem.. en månad liksom, hur fan har jag klarat mig? men iaf, hoppas ni vinner hela skiten så du får komma hem för mammi ;) älskar dig pappa, ses om en vecka♥



hahahaha!

update: orkar inte godkänna och svara på kommentarer just nu, gör det ikväll om inte vilda har gjort det. puss! /e'

RSS 2.0