gott nytt år!♥







emostyle '
leggins - gina
linne - gina
tröja - gina haha
armband - jc
halsband - glitter
örhängen - åhlens
ring - gina

/e'


dethär med nyårslöften

jag har kommit på tre :D wiiie. till benjamin också. han ska ge fan i att reta mig för jag är kort :) mina är då att jag ska bry mig, och finnas mer för mina kompisar, leva livet fullt ut, och inte deppa lika mycket som jag gjorde 2009. thats it. nu måse jag måla mina naglar, duscha osv. men vi hörs nog senare! pusss



asså ursäkta mitt hår.. /e'

Dagens fråga..


Brukar ni ha några nyårslöften?♥

tråkigt med ansiktsmask..

såhär kan det gå då :) bjuder väldigt mycket ..





mycket till liv

/e'

svar på tal



Anonym om hemmmaaa:

är du lite färgblind , väskan är ju brun? :s

Haha, du har inte tänkt på att den kan se brun ut i ljuset? Bilden är tagen med en mobil, alltså utan blixt. Den är rosa, got a problem with that?



noras place

Tjabba tjena hallå, vi säger så. Haha ;)
Sitter i Noras soffa, vi har varit i Sickla och shoppat och smidit elaka planer. Min lillasyster är här och leker med Noras lillasyster.
Idag har jag köpt en hårinpacking, någon creme man har i håret och en eyeliner. Inget av det var på rea -.-
Nu orkar jag inte vara asocial längre, hörs när jag kommer hem.
Puss

/ v'


hemmmaaa

från stinsen nu. inte så jätte mycket folk, så det va bra. köpte inte så mycket saker, men lite. vi hörs senare!



tröja bikbok, 299 ;-



h&m, rea 20;- (!!)



ehm.. trosor, rea lindex



leggins, gina 149;-



cardigan gina, 199;-



rosa väska 100 ;-

borde sova

Jag är trött, jag ska upp tidigt imorgon för att fixa massor av saker.
Jag har väldigt tråkigt och inget roligt händer på datorn.
Ändå går jag inte och lägger mig. Jag orkar inte, haha.

Simon loggade just in på msn :D Han är i Belize och har varit där fyra veckor, så första gången på länga vi pratade. Så, jag ör nog vaken ett tag till ;)
Jag vet intressant inlägg.



/ v'

besökvesök!

Läs min storasysters blogg, bara för hon är så underbart bäst. and boys, hon är min!



/e'


lika som bär?


allt fixat för nyår

Förlåt för dålig uppdatering, än en gång. Shit, jag är ju sämst..

Nu har jag i alla fall fixat allt inför nyår, alla kläder, smycken, skor. Sen fixar Ida mat och sånt till festen, det kommer bli amazing!
Det här ska jag ha på mig:









/ v'


svar på tal - anonym



hur många läsaer har ni om dagen?

sv; olikaolika, men runt 50-200.

godmorgon föresten

Hej, haha. denna mogron har tillbrigats vid farmville, kuuuuul -.- ska få mamma att åka till stinsen med mig sen också. liksom, snart är ju allt man kan köpa slut bara för alla är så galna? (ta det inte personligt, haha) men min plåbok måste faktikst tömmas, den går liksom inte ens att stänga, hah .

föresten, har ni tänkt på att nästan alla har egopic som profilbild på facebook? kom på det imorse, så jag bytte min till ett icke egopic :) nej, nu kankse jag ska gå och platta mitt hår med min jätte braiga plattång ;) ciao!

/e'



hos mormor & morfar♥


tipstipstips



Denna sötsak fick jag i julklapp, och den är sjukt bra! , det är både en locktång, och en plattång. mitt hår är väääldigt svårt att få helt rakt, men denhär grejarrt ;)  och så kan den ju locka också, inte för jag gillar det sådär jätte starkt (på mig), men det är fint att ha ibland :)
så ifall du inte vill ha en plattång och en locktång så köp denhär!

/e'

till världens bästa

Ända sen den 25 mars 2008 har mitt liv varit annorlunda. På ett bra sett, jävligt bra sett. Det är för du blev en del av det. Den underbaraste och finaste person som har skapats kallade mig för bästavän.. När du är i närheten känner jag mig trygg, som om ingen kan göra något mot mig. När jag ser dig så ler jag hela tiden, bara för jag är så glad. När jag kramar dig så vill jag aldrig släppa taget. När jag gråter i din famn så vill jag aldrig gå därifrån, för det är den bästa trösten man kan få.. när jag är ledsen så finns du där, även om du kanske inte alltid märker det så finns du alltid med. Hjärtat i min handled håller på att försvinna, halsbandet är borta.. men, du finns i mitt hjärta, på det finaste och tryggaste stället, och där kan ingen ta din plats. Förlåt för allt jag gjort, alla misstag.. jag förstog inte själv hur fan jag kunde göra så mot dig. Men saker bara hände.. förlåt älskling. Du är en del av mitt liv. Och det bästa som har hänt mig. Jag skulle aldrig klarat mig igenom svåra saker utan dig vid min sida. Det skulle aldrig gått, och det skulle jag inte vilja heller. Du är mitt allt, mitt liv, den jag skulle kunna offra mitt liv för, den ända. Jag vill att du ska förstå hur mycket du har förändrat mig. Du är den ända jag har och kommer kalla för bästavän. Ingen kan ta den platsen ifrån dig,ingen. 

Jag vill inte att du ska flytta. Men jag kan ändå inte gråta för det. För nu kommer du få det bra, om inte bäst.. det är ju det här du vill, eller? Whatever, det bästa är att du mår bra. Mår du bra så mår jag bra. Och allt jag vill är att du ska ha det bra och må bra. Det ända jag vill. Du kommer få det bra snuttis. Jag lovar..

Hoppar du hoppar inte jag, jag står där nere och tar emot dig. Mahal na mahal kita. Arnold. Daimkaka. Sommaren 08 & 09. Graven. Ikea. Blåsta fjortisar. Vänner föralltid ”kontraktet”. 08-fjolla. Tunga grejor vettu. Alla gånger du ramlar. När du hade en bajspåse på huvudet och jag garvade ihjäl mig (bokstavligen). När du skulle lära dig göra kullerbytta. Shi. Blodystrar. Mitten.  

Jag orkar inte säga mer, du vet nog dom flesta själv :)

Jenny Elisabeth Tuleberg, bästavän. Jag älskar dig, nu då och föralltid♥

                                              


hejsan hoppsan!,

I'm back on traaaack. nejmen nu är jag hemma :) kom hem igår, men jag orkade inte blogga då.
vaknade nyss och ligger och kollar på andra avenyn. idag måste jag typ städa, packa upp väskan osv, och blogga såklart :) aja, men vi hörs lite senare, pusshej



/e'

5 år

Idag är det tyst här hemma, alla går för sig själva och tänker.
Tänker på det datumet, för 5 år sen exakt, då flera tusen människors liv försvann, och många fler fick men för livet. Vi var i Thailand det här datumet, 26/12 -04, dagen då tsunamivågorna förstörde så många människors liv.
Jag var åtta år då, skulle fylla nio. Jag såg säkert hundra människor dö.
Det är för stort för ett barn att bära inom sig.
Vi hade tur, ingen i familjen dog. Dock var det bara en tillfällighet att mamma överlevde.
Många vi kände gick däremot bort, och jag saknar dom så att det gör ont, inte en dag går utan att jag tänker på allt som hände.
Saknaden är som min egen skugga, den finns alltid där, även om man inte alltid tänker på den.

Vilda i frid, vi tänker på er <3

/ v'

hiss & diss


Spotify - inte för att jag tror att någon har missat det, men shit vad bra det är!

Dirty Dancing - världens bästa film?

Iphone . omg, jag är kär!





Attention Whores - "hej, jag vill ha uppmärksamhet!"

Att det är 364 dagar till julafton - för långt ju! tur att jag snart fyller år

Lakrits - asså, skulle aldrig få i mig det, såååå vidrigt


härlig dag

hallå fina bloggläsare.
Idag väckte mamma mig ganska tidigt, och jag svär, jag har aldrig varit så trött. Det första jag sa när jag såg henne var "Måste jag gå upp idag?".
Men, efter tio minuter ungefär gick jag upp ändå, eftersom jag först skulle till stallet och fixa allt sen iväg till Maxine på lilla julafton med hennes pappas släkt. Det var urmysigt verkligen. Sen kom Nora hem till mig efteråt, och vi har hittills lyckats kolla på twilight och äta massor med godis. Toppen, huh?

Och jag måste bara säga att jag är jättenöjd med julafton, det är så underbart med julmat, presenter, kalle anka och bara vara med familjen. Jag älskar det verkligen.
Några av dom finaste sakerna jag fick var en iphone med glittrigt hello kitty skal, en Paris Hilton plånbok, en epilator, och massa mer fina saker som jag vet att ni inte vill läsa.

Vad fick ni i julklapp?




Min Iphone då (;

/ v'


god jul!

Heeeeej! :D
Det är förfan julafton idag! Jag är såå taggad för kvällen.
Imorse åkte jag till stallet åtta och red ut med alla och sen fikade vi och bytte julklappar, och Tekla fick vara tomte. Sen åkte jag hem och åt julbord, alltid lika gott. Fan att man ska bli mätt så snabbt, ellerhur?
Efter det har jag lekt i snön med min älskade lilasyster, som blivit mulad måånga gånger, hihi.
Om en halvtimme börjar Kalle Anka, sen är det julklappar!



Min jul-outfit. Ursäkta dålig bild ;)

/ v'


gooooood jul

Hejsan. för er som undrar varför jag inte bloggar så är det för jag är i småland. kommer hem på söndag och då blir det bra update igen! tänkte bara säga god jul, heh . hoppas ni får det bäst :D fast inte bättre än vad jag kommer ha, för då blir jag ledsen. menmen, puss kram kyss & strul.

/e'



finns bara jätte gamla bilder på mig på morfars data, hehe. skratta hur mycket ni vill :$ men ärligt, fan va lik paow jag va?! :o saknar håfärgen iaf♥

dan före dopparedan

heeeeeeeeej!
Imorgon är det julafton, schalalala.
Helt underbart ju, jag är så sjukt glad. Vill öppna paketen nu, hahaha. Senaste dagarna har jag lyssnat på massa julmusik, druckit glögg och julmust, ätit pepparkakor och massa, men jag får ändå ingen julkänsla. Den kommer nog imorn.
Idag red jag ut med Sara och Olivia, vi hade bjällror på hästarna. Myspys.
Och nu ska jag städa hela min våning för att det ska vara fint imorgon.
156 pussar



den nya tomten? (:

/v'

sara är här

hallå alla fina läsare
Idag gick jag upp tiiiidigt och åkte till stallet, fyfan. Plus att det var typ 16 minusgrader, så jag trodde på riktigt att jag skulle dö, haha. Men lektionen gick bra, det var jättekul!
Sen föjlde Sara med mig hem och vi bakade pepparkakor och gjorde julgodis med min lillasyster, och nu har vi just kollat på Dirty Dancing, grym film detdär! Ikväll ska vi ut i snön och sen basta.
Puss på er

/v'

sara är här

hallå alla fina läsare
Idag gick jag upp tiiiidigt och åkte till stallet, fyfan. Plus att det var typ 16 minusgrader, så jag trodde på riktigt att jag skulle dö, haha. Men lektionen gick bra, det var jättekul!
Sen föjlde Sara med mig hem och vi bakade pepparkakor och gjorde julgodis med min lillasyster, och nu har vi just kollat på Dirty Dancing, grym film detdär! Ikväll ska vi ut i snön och sen basta.
Puss på er

/v'

hmm, pinsamt?

Någon mer än jag som märkt att Dessie och Kissie lägger ut nästan likadana inlägg vääldigt ofta?


kissies blogg





dessies blogg






Dessie, det är bara pinsamt att härma Sveriges största blogg, väx upp gumman :)

 

/v'


sorrrrry

hallåhallå
Förlåt att jag inte bloggat på länge, men jag har verkligen inte haft lust.
Nu ligger jag i sängen med min lillasyster brevid mig och lyssnar på olika verisioner av Your song, haha :)
DET ÄR LOV FÖRFAN!! :D:D
Så underbart, det är vi värda, ellerhur? För några dagar sen tog min käre syster bilder på mig när jag var i snön med bara tröja och trosor, funderar på att lägga upp dom lite senare.
Men ska gå nu, kyss

/ v'

Hahaha, parodi av sean banan



orginal

 

/e'

hm

Vilda är tråkig. tycker ni inte? vi får nypa henne i stjärten så kankse hon uppdaterar lite mer! ,
iallafall, tim har inte tvingat *host* mig att skriva ett inlägg om han. han vann nobelpris i no, och jag ska snart byta dator så kommer det ett videoklipp med honom! (y) så är snart tillbaka :)

 /e'



hiss&diss



- Jul snart, wihoo!

- Kompisar som alltid finns där när man behöver tycka synd om sig själv♥ ehm, eller inte. men kompisar som stöttar!

- Falsksanning. det måste ärligt vara sveriges bästa blogg?! jag verkligen älskar den!



- Parfymen blackstar.






- Våran uppdtering. men nu ska vi fan bättra oss på lovet, go for it vilda?

- Att emma har flyttat.

- Att snö måste va så kall.

- Min höft justnu, ta dig jenny!

- Folk som ljuger & sviker.

- Dessies uppdatering. när hon väl gör det så har hennes dator gott sönder, eller planering för hur hon ska kröka. careface liksom?

- Att jag dissa mer saker än vad jag hissa, mohahaha

ursäkta mig.

Jag har inte bloggat på länge, för jag har levt mitt kära liv istället. igårkväll va det lilla jul med tjejerna, och sen sov becka & jenny hos mig. vi vaknade (av becka, ovanligt) vid halv 12 typ. sen låg vi och pratade , jenny lärde sig göra kullerbytta, haha. och sen gick dom hem vid 2 kankse. resten av dagen har jag städat mitt rum och så.



ja, jag har en kissienäsa. men pallar inte vara som henne och sätta dit ett svart hjärta eller nåt, dom flesta vet väl att näsor sitter där?

/e'

inteeee bra dag

Jag är inte på blogghumör, jag blöder i pannan, jag orkar inte duscha, jag hatar att plugga, jag fattar inte gramatik, jag saknar pappa redan, jag har sån jääävla mensvärk, min chocklad är snart slut, jag kom nyss på att jag måste köpa godis tills fredag, jag har inte köpt någon jävla julklapp till någon mer än mamma, jag hatar spotify reklamer, jag lyssnar på en dålig låt, jag kan inte blogga på hela nästa vecka, jag vill att det ska bli sommar, jag mååååååste ärligt ha cola, jag har växtvärk (yes! heh), jag har ätit typ ingenting idag, och jag måste skörda på farmville, JUSTFAN!

det ända jag orka och har gjort är typ att ha ringt farmor? haha, skit bra emma! kommer snart ett normalt videoklipp med tim från idag :) nu ska jag hämta en hammare och spik och spika fast ordet gramatik i min hjärna!
puss, /e'


Anonym

Fick en anonym kommentar om jag kunde fixa helt vit bakrund + header.
Eftersom du inte skrev din blogg kan jag tyvärr inte svara, men självklart kan jag det. Min headet har dock Nora gjort, så prata med henne annars (:
Lycka till!

/ v'

bara för jag har tråkigt, & är sjuk

10 FRÅGAR OM DIG SJÄLV
namn? emma
när fyller du år? 3 maj
några piercingar? mja
vad har du på dig just nu? mjukisbyxor och linne
vilken årstid är bäst? sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? soooova 
vad tycker du mest om hos dig själv? att jag inte kan bli tjock? (a)
vad är du bra på? hm
vem älskar du mest på denna jorden? jenny,ronja tim vilda och familjen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på vilket humör jag är på

10 FRÅGOR OM DINA VÄNNER
vem vet allt om dig? ingen, men det mesta, jenny & mamma typ
vem är den roligaste av dina vänner? alla typ
vem är snyggast av dina vänner? alla
vem är mest partyprisse? dom flesta? vet inte vem mest
vem är den du helst har filmkväll med? jadu
vem av dina vänner är mest "evil"? alla har sina sidor :)

10 FRÅGOR OM DIN FAMILJ
vem står dig närmast? mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? jorå
vem är farligast i din familj? jag
vem ser roligast ut i din familj? haha?
vem är coolast? jag :D
har ni något husdjur? mini pini
vem har du mest gemensamt med? mamma & pappa
vem står för underhållningen? erik
vem sover du oftast med? själv
roligaste kvällen med familjen? haha, ingen aning

DAGENS
pinsammaste? ingenting faktiskt
saknad? linn storasyster!<3
kläder? det skrev jag ju nyss ?
låt? ingen, har inte lyssnat på något
puss? haha, pappa pussa mig innan han åkte :$
köp? inget
bus? jag är inte busig :)
bästa? ingenting typ

ANNAT
hur mår du just nu? mensvärk, och ont i huvudet annars toppen
har du piercat dig? mjo, inte än
är du hungrig nu? nej
vad är klockan nu just nu? 17:02
vilka sidor på Internet är du inne på just nu? andra avenyn och blogg.se

TELEFON/MOBIL
vart ligger din mobil på natten? i min säng, i handen eller på ett bord
hur många sms skickar du om dagen? olika
vad skulle du gjort utan din mobil? inte leva :o
vem ringde dig senast? ronja trorjag
vem ringde du senast? erik
vem sms:a till dig senast? julia :)
vem sms:a du till senast? juliiiia
FAMILJ
hur länge sen var det du träffa din morsa?  2 timmar sen kankse
hur länge sen var det du träffa din farsa? imorse ..
MUSIK
lyssnar du på musik just nu? nej
vilket är ditt favoritband/artist? vet inte
vad gillar du för musik?  olika

KLÄDER
har du fler än 4 linnen? ja
har du fler än 3 jeans? ja
har du fler än 5 tröjor? ja

SMINK OCH HÅR
använder du mascara? ja
använder du wax? nej
använder du ögonskugga? händer
använder du kajal? nej
använder du hårspray? ibland
använder du volymspray? nej
använder du mousse? nej
använder du deodorant? ja
använder du skinspray? nej
använder du parfym? ja
använder du läppglans/läppstift? ja, ibland så 
använder du brunkräm? yes
använder du rouge? nej eller ibland
uppsatt hår eller hängande? beror på
plattar/lockar du håret varje dag? plattar, om jag inte har bulle 
målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej?

KÄRLEK
vad hette din första flickvän/pojkvän? höhöh
skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
har du varit tillsammans med två samtidigt? när jag va liten? xd
är du kär just nu? nej
har du kysst någon idag? nej
har du ett förhållande? nix
är du romantisk? fråga inte mig
har du haft sex den senaste månaden? naej
vem sov du senast bredvid? mamma (a)
har du snott en kompis pojkvän/flickvän? typ..
vad hette din första flickvän/pojkvän? men herregud, varför fråga 2 gånger hela tiden?
vill du vara singel eller ha ett förhållande? forhållande
har du under de senaste månaderna vart KK med någon? nej
hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? ingen aning, 24?
har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? hahahaha, nej?
vad gillar du för stil på tjejen/killen? stil? går mer på insidan :)

/e'

Bästa helgen/veckan någonsin!

Mina planer för helgen och nästa vecka är ju bara bäst.

Fredag - Lilla julafton med finaste flickorna, plus att storasyster kommer hem till oss :D (hon bor i malmö annars)
Lördag - Fest här hemma med MASSA roligt folk.
Söndag - Rida ut med Sara och dela ut pepparkakor till folk, haha
Måndag - Vara i stallet hela dagen med Sara och julpynta
Tisdag - Julshoppa med Sara, sen hem till mig och baka pepparkakor och göra julgodis
Onsdag - Stallet och smörja allt och pynta lite till
Torsdag - JULAFTON!!
Fredag - sssssssssssoova..

Sen har jag bäst planer för nyår, men det får ni inte veta ännu (:

Vad ska ni göra på jul/nyår? Vara med familjen, festa, träffa kompisar, vara pojk/flickvännen?

/ v'


hiss och diss



- Plattången. love it! hur skulle man klara sig utan det?

- Rosa mobiler. dom är sååå fina! :D

- Vatten. det är jätte gott :D



- Att emmas pappa åker till canada imorgon och kommer hem i januari.

- Tomten. han är egentligen sjukt läskig och onödig?

- Idioter.

godmorgon bloggen

Hejsan bloggen.
Idag fick jag vara hemma från skolan, hade migrän när jag vaknade, så jag kunde knappt stå upp. Nu städar jag mitt rum och min garderob. Shit vad ofta jag städar egentligen, haha. Men jag lyckas ju alltid få det lika hemskt på bara någon dag, så jag måste.
Ganska skönt att bara ta det lugnt idag, har ändå typ inget att göra i skolan.
Ikväll har jag träning och jag orkar inte. Bläää, vill inget idag..

/ v'

what if

Hejsan. nu har vi haft liten julafton, fått lite julklappar också. jag fick en parfym, black star :) danke.
nu ska jag gå och duscha, och sen ska vi kolla på tv. tror inte jag kommer sitta något mer vid datorn, mer än att skörda på farmville (a) men finns på mobilen, synd för er som ine har mitt nummer ;) men vi hörs imorgon. puss !




/e'


ojsan

Hej bloggen.
Märker att jag blivit dålig på att uppdatera.. Får skärpa mig (:
Kom just hem från Sickla, har köpt en julklapp till min käre storasyster och kollat på midjehöga kjolar att ha på pappas fest på lördag. Funderar på Kenzas skinnkjol, den är så sjukt fin!

Juste, min mobil gick sönder igår. Typ högtalaren gick sönder, så kan inte prata i telefon, och istälet får jag då ha en flashig lånemobil! En 1000 år gammal samsung utan kamera och allt. Känns lyckat. Nu ska jag bada, pusshej.

/ v'


fin rubrik va?

Är det bara jag som är besatt av erik grönwall? :) och som ääääääälskar låten?!

iaf, jag har ju tagit spruta nu på morgonen, jag börja gråta och kan knappt röra armen nu. så mår jag nu! snart ska jag och mamma sätta upp julgranen, för pappa åker till canada på tisdag och kommer hem i januari. så det är julafton hos failjen ladhe ikväll ;) men nu måste jag lyssna lite mer på låten och sen gå ner, hih. kyss

/e'



haha, jag igår när jag skotta med en innebandy klubba? dendär spaden eller vad det är gick sönder när jag ramla (y) höh


iiiiiiiiiiiiiiih

nu ska jag åka och ta spruta, ahhhhhhhhhhhhhhh. hörs senare, puss

/e'

inköp today



halsduk, gina 149;- ?



ring , gina 69;- haha, typ ful fin?



datamus, clas olsson 99;- haha

/e'

en fråga..

hejhej bloggen.
Jag lyssnar på "No stress" med Laurent Wolf, haha, minnen..
Det är sjukt vad tiden går snabbt och allt förändras, eller är det bara jag som tycker det?

Min fråga var i alla fall, gillar ni den korta eller den långa Canada Goose jackan bäst?



/ v'

haha, jag skottar (y)



/e'

higher



HEJ. idag har jag varit i stinsen med pappa och lillbror. när jag kom hem så kom några och fika här . snart kommer min gufar och hans dotter och typ äter här :)

och btw, ERIIIIIIIIIK VAAAAAAAANNNN IIIGGÅÅÅRR !!!!!! :D:D:D:D

bloggar mer ikväll, lovar!

/e'

du var allt

Tre månader, tre korta månader. Det var dom bästa i mitt liv, men dom tog slut för fort.
Om du bara visste vad du betyder, allt du har gjort, det är guld värt. Du fick mig att le, du torkade mina tårar och läkte mina sår, och nu har du rivit upp dom igen. Jag tänker inte förlåta igen, för jag vill inte låta dig såra mig än en gång, det vi hade är över nu, tyvärr. Det blir inga fler kvällar när vi ligger och smsar om hur mycket vi saknar varandra, hur mycket vi älskar varandra. Varje gång jag hörde dom orden, log jag. Mitt hjärta hoppade, jag kände mig värdefull, en känsla jag inte hade känt på länge. Och jag menade varje ord, du betydde så mycket älskling, men allt du sa var bara tomma ord, du menade inte ett skit av det. Jag var en reserv för dig, sen när du inte behövde mig mer lämnade du mig ensam. Jag hade gett upp allt för dig, jag litade på dig till hundra. Och du fick mig att falla tillbaka, till samma ställe igen. På botten, ensam och hjälplös. Allt jag har byggt upp under dessa tre månader rasade på några dagar, och jag har inte kraft att bygga upp det igen. Jag behöver dig fortfarande, den du en gång har varit. Men den sidan av dig finns inte mer, den är borta för alltid.
Jag kämpar för att komma över dig, men det är svårt när du var det som fick mig att kämpa. Jag hatar att se dig skratta, jag hatar att veta att du älskar andra och inte mig. Jag vill att du ska må dåligt, åtminstone lite. Sakna mig lite grann, gråta en tår? Men varför skulle du, du har aldrig brytt dig om mig. När jag tänker tillbaka på tiden med dig, känns det svårt att andas, hur kan allt gå så fel? Det vi hade var bäst, absolut bäst, och jag saknar det. Jag borde ha förstått att det var för bra för att vara sant. Jag säger att du inte betyder något för mig längre, att jag har gått vidare, men när jag skriver det här ramlar tårarna ner på tangenterna. Varför gör du så här, du vet hur jag mår. Älskade bästavän. Jag vill aldrig mer se dig, för varje gång jag gör det blöder mina sår mer. Låt mig bara vara, okej?

det var dagens depp då, ni läsare kan ignorera om ni inte orkar med mina deprissionsanfall.

/ v'


friday i'm in lööve

Chacha bloggen !

hur har ni det, vart ni än är? :) idag har jag varit med signe och jenny, efter skolan. vi typ prata om allt och inget, och baka kladdkaka. eller vi och vi, jenny låg på golvet och.. va som hon är ? och det blev ingen kladdkaka, för signe hade inge ströbröd, så det blev muffins :) men whatever, ni kankse inte bryr er om hennes skafferi? sen kom pappa och hämta mig och vi åkte och köpte pizza. möh :) bloggar senare ! puss



jag & madde efter idrotten idag. älskar dig hun ♥


nobel09 - bilder



signe,emma,jag,ronja & becka



ronja emma & jag



becka & signe



me myself & i. haha, vet inte vad jag gör ?



jag och signe. hm.. inga kommentarer



på torget, där vi åt ;)

/e'


städar

Heey
Ska städa mitt rum nu då, det ser helt förjävligt ut, men på något sätt lyckas jag alltd fastna här framför datorn.. Idag har jag varit med Amanda i stallet, hon rider en ponny som heter Nelly, som hon hjälper någon kille att sätta igång. Nelly har varit skadad, så hon får bara skritta och trava, och är massa stel. Sen fick jag smörja hennes träns som inte blivit smörjt på 6 månder!! Jag höll på at dö, men jag älskar att se skillnaden sen, så jag gav inte upp ;) Fint blev det i alla fall.
Nu ska jag städa. Ska städa, ska städa.. Fyfan.. haha, hörs ikväll.


Haha, jag ser ut som en bebis xd

/ v'


röstarösta

Vi är med i en veckans blogg tävling. rösta gör du här, nummer 5. 3 klickar som tar några sekunder och vi kan vinna, snällasnällasnälla? :) ,

update: nobeldag i skolan idag, bilder kommer senare. såjänge kan ni väl rösta som bara den i tävlingen?! :D
nu ska jag ringa pappa. puss

/e'


nattinatt

Helluu.
Nu ska jag lägga mig och smsa ett tag, sen ska jag soova. Jag älskar att sova, för då drömmer man.
Jag har börjat drömma konstiga saker, det är helt sjukt verkligen, haha.
Idag på träningen hoppade jag 115 centimeter, högsta jag hoppat med fjutteponnyn :)  Kändes inte ens högt, så när Maria sa det blev jag helt chockad, haha.
Imorn lovar jag att lägga ut en lista med julklappstips, eftersom mina inlägg har blivit så korta och tråkiga. Men nu är jag trött och sängen ropar.
Sleep tight

/ v'


sexy bitch

Tjolahopp. idag har dagen varit bra. sluta klockan 3 och då kom jenny ill våran ruttna skola. sen gick jag hon becka och ronja hem där erik och tim va. roligtroligt. vi hållde mest på med datan och prata. nu sitter jag och äter en jätte äcklig lakris klubbe. snart blir det att duscha för sen ska jag och mamma göra typ jul godis, hiihihihi :) kanske skriver senare. pusshej ! ♥





rubrik

Hej sötnosiga folket :D
Sitter här och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket att åka till skolan, vi ska ha skridskor och jag vill inte behöva sitta utanför och vänta på resten av klassen. Skridskor ja, haha. Älskade det när jag var liten, och var ganska duktig faktiskt. Nu är jag inte det. Senast vi åkte gick jag ut på isen och märkte att jag inte visste hur man tar sig framåt.. Jadu, vi får se om jag bryter några ben idag (:
Nu ska jag städa lite på rummet, så vi hörs.

/ v'


better in time.

Idag började skolan kavr över 8, och sluta 20 över 3. dryyyyygt. efter skolan gick jag och ronja banan till godisborgen och köpte klubbor (y) efter det gick jag hem och typ somna. sen vakna jag och kolla på oc och åt middag :) och nu ligger jag här och pratar med bästavän. ska snart duscha, om jag orkar. lägger nog upp dagens outfit senare :) puss

/ e'



jag & jenny bjuder. åh, saknaaaar mitt hår ♥


hallå där.

Hej på er
Idag var ju då det hemska idiotiska svenskaprovet, omg... Jag hatar det, vill inte få tillbaka det.
Men vi slutade tre, och då åkte jag, min käre mor och lillasyster först in till hästbiten på folkkungagatan och köpte min KL jacka, sen åkte vi till Skärholmen Köpcentrum och shopade julklappar. Nu har jag bara fyra stycken kvar, haha :D
Jag har ingen lust att blogga idag, så det blir ett kort inlägg, men om ni är väldigt snälla blir det ett till inlägg ikväll.
Nu ska jag fixa naglarna, puss.

/ v'

 


hiss och diss



- Rosa uggs

- Bloggen som lägger upp andra avenyn avsnitt från förra året. perfect !



- Sovmorgon


- NO. man fattar ingenting ?

- Att julen aldrig kommer

- Twilight. alla tjatar om det, alla älsar edward (heter han så?) osv. UTTJATAT ! hallå, vi lever i snart 2010 och vet att vampyrer och sånt skit inte finns? nej usch, fetaste dissen går till twilight.


skolan

chacha.
Sitter i skolan och "gör SO". Vi ska typ svara på massa frågor om ett valfritt land, astråkigt. Sen ska vi redovisa för klassen.omg, jag vill inte!
Vi slutar 12 idag, ska nog in till forum då, och sen har jag träning ikväll, så kommer inte blogga förns vid 10 eller nåt.

Btw, min klass är sjuk. Axel sitter och skriker "aj! aj! aj! aj!", shabbe sjunger darinlåtar, nora sitter och garvar åt allt, och måns och calle gör något sjukt test på vetgirig. Lärarna tror att vi jobbar :)
Nu måste jag stänga innan något lärare ser..
Puss påer


sovmorgon

Godmorgon sötisar. justnu sitter jag och borstar tänderna. (anteckna ni?) och ska snart gå till skolan. jag la inte in ett hiss&diss inlägg igår, vilda sa att hon kunde göra det. men hon va tydligen för lat ? ;) haha. men nu har jag borstat klart, vi hörs efter skolan !

/e'

ska lägga mig och läsa

För en gång skull ska jag lägga mig tidigt och läsa.
Är trött, har ont i ryggen och magen och mår typ illa, känner inte alls för att vara uppe mer.
Vi hörs imorn alla gulliga bloggläsare, puss :*



There I am, osminkad och allt :) -.-

/ v'


chacha bloggen !

Hoppas allt är bra? jag mår jätte bra :D sitter och kollar när lillebror och pappa spelar typ fifa (?) och spelar farmville. och ska snart duscha :) idag har jag pluggat till no omprovet, städat mitt rum, kollat på andra avenyn och sovit. haha, hatar söndagar ! , menmen. nu skriker duschen.
lägger in ett hiss&diss inlägg senare. kysshej ♥



bloggaren herself. igga min kissie näsa.



/ e'

pluggar svenska

Shululu alla söta (:
Sitter här och pluggar ordklasser, onödigt. Vafan ska jag ha för användning av det om jag får fråga?

I alla fall, jag har panik. Snart är det jul, och jag har en miljon julklappar kvar att köpa! Har ingen aning om vad jag ska köpa heller, eftersom ingen är seriöst när jag frågar vad dom vill ha.
Det är så sjukt svårt? Har ni några tips vad man kan köpa?



/ v'


godmorgon bloggen

Chacha. jag sitter justnu och kollar på tomten är far till alla barnen, haha jag har sett den typ 65262 gånger men fattar ändå typ ingening :) snart tror jag att jag och pappa ska åka och köpa mat, för det har jag bestämt :) aja, ska kolla vidare nu. pusshej

/ e'


ääälska

Har knarkat den här låten hela kvällen!


Black Eyed Peas - Meet me halfway

tipstipstips

Som kankse några vet så färgade jag mitt hår "blont" för en vecka sen. tidigare va det brunt, men det blev inte blont, utan gult. så jag valde mellan att klippa mig flint eller silvershampo. vet ni vad jag valde? flit, så jag har inget hår nu :)) haha, nejdå skoja. silvershampo blev det. och inte det sämsta heller. jag har använt det i kankse 5 dagar nu, och det är en jäkla skillnad. så jag ville tipsa om det. finns på frisörsalonger och kostar 165;- tror jag.



inte så bra bild. menmen..

/ e'

Så, mitt första inlägg då.

Hejsan sötnosar.
Det är sjukt hur snabbt dagarna går, speciellt nu på helgen. Helt plötsligt är det kväll liksom?
Jag och Emma har ju skaffat ny blogg då, eftersom båda tänkte sluta blogga, så skulle vi börja blogga tillsammans istället (:
Dagen har vart härlig, först var jag i stallet i flera timmar och klippte hästen och bara tog det lugnt. Och red lektion, som alla lördagar. Sen har jag kokat gräddkola, gjort julkort och datanördat.
Nu kollar jag på Robinson, haha. Jag brukar inte kolla på det, men det är ju rätt okej. Jag borde plugga svenska, men jag orkar verkligen inte. Ligger hellre i sängen och pluggar sen, inatt någon gång.

Våran fina header är gjord av Nora, tack gumman (L)

/V'

ps. jag älskar dig emma


/ e'

Hejsan ! jag heter emma och äger denhär bloggen tillsammans med min finaste fru :) vi blev trötta på våra andra bloggar så gjorde en tillsammans. här kommer vi skriva om var vardag, mode tips, hiss och diss osv. hoppas ni älskar det :) eller ni har inget annat val faktiskt ;) hörs nog senare. kyss ♥



thats me.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0