nej, vi har inte glömt.

Vi har inte glömt att blogga, vi kommer helt enkelt ha en längre bloggpaus.
Om det inte går som vi hade tänkt så kommer vi inte tillbaka överhuvudtaget.

Emma, jag älskar dig vad som än händer. Jag glömmer dig aldrig någonsin!


Om tre år ska det vara precis såhär

/ v'

dagens fråga..- Har ni haft en såkallad fjortis tid?

 

jag till höger
hiss&diss

Vad mer kan gå fel?
Har legat i influensa, varit sjuk igen och igen, skadat mig lite här och var och nu har jag så ont i ryggen att jag inte kan gå, ännu midre träna. Därför blev det ingen träning idag, men mer tid till bloggen. Något positivt?
I alla fall, här får ni.
Stickat - Hur snyggt är inte det? En stickad kofta till ett par jeans och höga stövlar, perfekt på vintern. Löshår - God, I wish I had that.. Så sjukt fint med långt hår :)
Snö - Förrut var de på hisslistan, jag vet. Men jag har tröttnat, det är bara ivägen.

När de är fullt på bussen - Ska man behöva stå upp hela vägen? Fyfan.

Svenska filmer - Milleniumfilmerna var ju grymma, men annars är det inte något Sverige kan skryta med precis. Som att något här ifrån är det?..


happyface, happyface!

aaaaaaaaaaaaaaaah, jag har fått ett sjukt roligt "jobb" ! vill berätta för er.. men jag får inte änn tror jag.. men iaf, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH, HAPPYFACE !!

/e'

värmer plattången

Hej på er alla fina läsare.
Idag börjaar jag sent, så har tid att blogga innan jag går till skolan, osm kompensation för att jag inte kan blogga förens sent ikväll sen. Vet någon om man kan få blogg.se i Iphonen? Då hade det varit mycket lättare ju.
I alla fall, nu väntar jag på att min underbara plattång ska bli varm. Har en ghd, världens bästa enligt mig. Nej, nu ska jag fortsätta, men vi hörs ikväll.
xoxo
/ v'


tips!Längesen vi tipsade om något känns det som.. men iaf! tänkte tipsa om hon som gjort våran design. haha, hon har berättat för mig att flera har blivit tipsade av våran header ;) men visst är hon sjukt duktig?

klicka här för att komma till hennes blogg.

eller
här för att se designer som hon har gjort.

nu har hon också en tävling i sin blogg. det man kan vinna är en av tre olika designer.


najs rubrik bre!

Slutade för typ en timme sen och gick hem med jenny, världens omväg. sen när vi kom hem så gjorde vi ägg och nu sitter vi här. Jenny pratar i telefon och jag bloggar för glömde göra det igår. FÖRLÅT MIG ! Ska nog kolla på film sen och ta det lugnt. Jag och jenny har bestämmt att vi ska ha bak-dag också som vi hade förut, men den här gången ska jenny inte spränga micron och jag ska inte glömma smör har vi lovat så önska oss lycka till. Bloggar mer ikväll.

/ e'


Bimborosa moncler väst

Idag har jag spenderat mera pengar, strax över 2000 tror jag det blev.
En chockrosa Moncler väst (bimborosa enligt Nora) - 50% 1500 kr
Ett ljusrosa Humanity armband - 400 kr
Present till Julia - ca 100 kr
Fika - 70 kr

Usch vad mina pengar försvinner, dags att börja spara igen? Nu är Nora i alla fall här, vi kramas med vovvarna. Hörs ikväll
Kyssar
/ v'

RSS 2.0