MAXINE

INLÄGGET BORTTAGET.


godmorgon

ligger i min säng och ska snart gå upp och sminka mig och platta håret. kände bara för att blogga lite. hihi. idag blir det nog inte så bra uppdatering tyvärr. jag slutar halv 3 och har öppet hus vid 5. men därimellan ska jag försöka lägga in något tips! ha en fin dag



/e'


Bara för det har varit så snålt med bilder..

..på sista tiden, så får ni ett härligt bildregn på bilder jag har tagit!













/e'


Nu är våren kommen, nu är våren kommen..

Babes, det är sol ute! men det lär ju inte vara någonting jämfört med hur vilda har det nu.. suck, jävla unge. men iallafall! :) sitter här i min säng och lyssnar på musik och fixar lite med bloggen. ska väl snart göra läsläxa.. imorgon är det äntligen sista dagen innan lov. fast vi har öppet hus på kvällen. men aja. vi hörs senare! puss (blogg.se är lite knas just nu, så det går inte att ladda upp bild) /e'

Arlanda

Sitter i gaten och unnar mig en caramel frappucino från starbucks. Alla är trötta och slitna, men glada. Snart är vi i solen! / v'

Packar järnet!

Har inte packat till Teneriffa än, så det är vad jag kommer ägna kvällen åt.
Köpte massa sommarkläder idag, och min käre far gick snällt med i alla affärer och betalade, han är väluppfostrad serru ;) Hehe.
Införskaffat:
Odd Molly klänning fran Jackie
Tröja från Zara
Shorts från Zara
Kjol från Mango
Tröja från Mango
Skor från Deichmann
Och New Moon filmen (L)

Och nu måste jag dela med mig av denna sköna låt från filmen Baksmällan, den gör vem som helst glad ;)


/ v'

Imorgon säger jag hejdå till vintern

Japp, imorgon sticker jag med min älskade bästavän Maxine och våra familjer till Teneriffa!
Vi ska sola, bada, shoppa, och bara njuta av att slipa sveriges gråa slaskiga vardag. Det ska bli så underbart! Vet dock inte hur det blir med bloggandet där ifrån. Tar med datorn och hoppas att det finns gratis internet på hotellet. Annars får Emma hålla igång bloggen, ni klarar er utan mig, right?

Men självklart ska någonting altid vara fel, och den här gången är det att jag inte är frisk ännu. Halsen värker och och jag är sjukt förkyld. Jag ska vila massor idag, så kanske det är bättre imorgon.. Vem vet. Ska försöka äta något snart, men våran städerska är här och det är läskigt, hehe.


Här ska vi bo, niiice!

/ v'

Tack Josefin

Tack för den nya snygga designen, är jättenöjd!
Vad tycker ni läsare?
Det har gått jättebra på kursen, och vi har imponerat i stallet. Speciellt eftersom Andor är enda ponnyn och jag är yngst, och vi va en av dom två som hoppade högst. Känns bra.
Nu ska jag sova, är helt slut, och börjar känna av min hals igen.. Men det blir skola imorn ändå, kan inte missa mer. Ses imorn, lovar att uppdatera bättre då.


Så såg håret ut när det va nyfärgat :)

/ v'

Tips!



Tänkte tipsa om en foundation från apoteket. haha tänker alla nu, men den är riktigt bra! vichy laboratoires heter den och kostar runt 200 kr. det braiga med den är att den luftar ansiktet - den är väldigt tunn. och jag tror den kan användas ifall man är allergisk också. så om du har acne problem är mitt tips att prova denna!



nu: duschen. sen: blogga!!

/e'


Förlåtförlåt

Förlåt för den sega uppdateringen, dert är ju sokm sagt kurs här på gården och jag är i stallet nästan hela tiden. Hinner inte skriva mer nu, men jag hör av mig från iphonen senare.



/ v'

gårdagens outfit & facelook



update: jag ska in till stan med familjen och kommer hem ikväll runt 9-10 kankse? då kommer en anorlunda "dagens fråga" till er :) men tills dess blir det dålig uppdatering för min del. puss sålänge!

/e'


Hiss & diss



- Den nya designen! visst är den fin?

- Vi har börjat blogga igen. alla älskar det! ;)

- Våren är påväg. inte så härligt med all slask, men våren är påväg och det är de bästa! :)



- Slasken haha. inte det bästa som finns att när man har varit ute i en kvart så har det bildats ett medelhav i skon? fast det beror ju också på vad man har för skor. men iallafall.

- Bloglovin. det har verkligen blivit riktigt kasst! vissa bloggar kommer man inte in på, det är segt som tusan och det står alltid att jag har 2 olästa inlägg fast jag inte har det? nej usch, fet diss till bloglovin just nu.

hejsan hoppsan!

Roligt att vi har börjat blogga igen va? eller vi och vi, jag har ju inte haft sån bra uppdatering. men jag har levt livet! (prova med det maxine, istället för att sitta och läsa vår blogg. eller justja, det kommer nog inte gå.. puss på dig iaf!)

Jag ska till farmor ikväll eller snart, så jag kommer vara social där. men jag bloggar nog inatt. så ni får ha det så bra! puss babes



ny design är påväg också, så håll ut

/e'

Så nervös!

Kom precis hem från stallet, har mockat och fixat hö.
Nu ska jag byta om till nya fina ridkläder, för jag ska träna för K-G Svensson. Ni som rider vet nog vem han är. Idag ska jag hoppa, och imorgin ska jag träna tömkörning och hoppa. Han är här på Anneberg och håller kurs.
Kollade när Catarina red dressyr för honom, och herregud vad duktig tränare han är! Och det verkade inte lite ansträngande heller, hon sa att hon fick mjölksyra i benen efter dom första tio minuterna.. Hmm, jag är nervös!
Det ska i alla fall bli jättekul att träna för honom, och han var trevlig och sånt, så det är nog inga problem.

/ v'

God morgon?

Jag vaknade nyss, och insåg att klockan är halv åtta. Så här tidigt har jag nog aldrig varit vaken frivilligt. Anledningen att jag vaknade är att jag är förkyld, och ni vet antagligen själva hur hemskt det är att försöka sova då. I alla fall, gissa vad? Jag ligger och skriver detta från min iPhone, har äntligen lärt mig hur man gör! Är så otroligt glad över det. Nu kommer uppdateringen bli mycket bättre! Nu ska jag försöka somna om. / v'

Ni måste testa!




Jag smakade Marabou Sensation Toffee Walnut idag. Godaste jag har ätit på länge! Jag har bara smakat den smaken, så jag vet inte hur dom andra är. Men jag säger bara testa!
Fast ät inte för mycket, för då börjar er lår kanske gå ihop och Kissie tycker ni är tjocka, och det vill man ju iinte *ironi* haha ;)

Dessutom har min kompis pappa designat förpackningen, ännu ett plus

/ v'

Svar på tal x2


- Tiona om hovet nu:

OMG, FJORTIS, UNGLT FJORTIS. Du liknar en åsna

Svar: Hahaha, hej gumman, kul att du hittade hit :D fjortis är ett betéende, inte ett utséende. och jag är lååångt ifrån en fjortis? sen om din storasyster är det så förstår jag att du kankse mår lite dåligt.. men gör något annat än att kommentera bloggar om att dom är fjortisar så är du snäll. du kommer inte komma långt på det :) puss sötnos!

- Anonym om we're back on track:

Öhh du har stavat enjoy fel?

Svar: Har du nånsin gjort ett misstag? det är rätt enkelt att stava fel på datorn eftersom det går lite fort ibland ;)

/e'


Dagens fråga



Jag snackade med Emma förut, och vi har lite olika åsikter här. Så:
Gillar ni sushi?

we're back on track

Hejsan Sverige och alla fina läsare, om vi nu har några kvar, haha.

Era favoritbloggare är tillbaka igen, jippie! Vi kommer fortsätta som vanligt, lägga upp bilder, skriva om vår vardag, hiss & diss och annat skoj! Så, luta er tillbaka och enyoj.
Och glöm inte att följa oss på bloglovin', så du inte missar något inlägg. Tryck på knappen där det står "10 prenumeranter"

Själv sitter jag i min rosa morgonrock i soffan och gör absolut ingenting. Har blivit sjuk, igen. Antagligen halsfluss den här gången, ni som har haft det vet ju hur otroligt ont det gör! Inte ens zyx hjälper.. Jag lever på glass just nu, hehe.
Senaste nytt dårå, det som har hänt sen jag bloggade senaste gången. Jag har blivit frisk, sjuk igen, frisk, sjuk, frisk sjuk. Så har vintern sett ut för mig, mitt imunförsvar verkar inte vara det bästa. Jag har flyttat, ut på landet, och bor precis brevid stallet nu. Jätteskönt när man har en häst som ska skötas hela tiden. Tro inte att jag kommr bli någon bonde nu. Verkligen inte. Jag har färgat håret också, hos Bobby. Nästan samma farg, fast med lite koppablonda slingor. Blev supernöjd. Och, om fem dagar åker jag till Teneriffa med Maxine-fin och våra familjer. Mer än så orkar jag inte skriva just nu, men jag hör av mig lite senare.


Hur söt kan man vara?!


Puss och kram
/ v'

RSS 2.0