helvete, jag saknar dig.


hiss & diss



Päls - Så jävla snyggt och classy, älskar det verkligen. Dock har jag lite dubbelmoral, då det gör lite ont att tänka på att jag har på mig något som en gång i tiden har haft fyra ben och gått runt någonstans... Aja, anyway, päls är snyggt.
iPad - Jag vet att alla säger att den är onödig, men fuck no. Den är så jäkla bra att ha, man kan göra allt från den man kan på en dator, skriva ut saker, göra dokument.
Cola - Behöver jag säga mer?



Dryga människor - Jag hatar när folk inte bara kan anstränga sig och vara lite trevliga, snälla. Ännu värre är nästan när folk inte kan bestämma sig om saker, typ när man ska ses. Är det svårt att säga en tid och en plats, och sen vara där? Tydligen.
Fula jackor - Jag har slutat använda min fjällis till exempel, för att det är så jävla fult. Känner mig helt äcklig, och fet i den. Dock kan jag inte säga annat än att det är den skönaste jackan jag haft, därför kan man inte låta bli att ta på sig den när det är som kallast ute.

/ v'

Kilklackar i grå mocka



JAG ÄR KÄR. /e'

Jag saknar dig

Kom hem nu Natalia...
/ v'

J.B ♥

Haha, naw vad liten han va!
O-M-G
/ v'

hiss & diss

hiss Amanda Elin Helena Persson diss Calle Tengwall Pagels

God jul!

Hej på er. Sitter och kollar på sällskapsresan, och bloggar från iphonen. Tänkte bara säga god jul! Vi hörs imorgon. Puss /e'

god jul ♥

18k guld, en safir och diamanter.
best gift ever.
/ v'

Tatto



/e'

GästbloggarN här B-itcheeeeees

Tjenamors din gummigalosh (stavning?) :)

Är med emsen godis, vi ska till skolan och ha melodikrysset, (suck). Skit kul, ska stå i garderoben hela tiden och tråka men är ju i alla fall med världens sötaste, underbaraste, sötaste, gulligaste och snällaste Emma Rautianen! ( Älskar dig gumman ).
Aja, Emsen är tids-pesimist så måste dra nu annars hinner vi inte.
Ska tagga nu.
Ha det gött :)


Ronja: Erkänn att du tycker ***** är snygg? ;)
Kristian: Ja, jag brukar kolla på henne jämt. :)
Jag: MY YSS xd
Kristian: Den brukar jag också kolla på hela tiden :)
ALLA: HAHAHAHAH xd
Störda lärare den finns asså. :P


Week-end

Just nu ligger jag i min säng och äter taco chips. Ska snart kolla på i taket lyser stjärnorna hade jag tänkt. Denna helg har varit rätt bra, men stressig. Varför är det alltid jag som är så sent ute med julklappar, avslutnings/julaftons/nyårs kläder? Hatar det... Men jaja, thats life. Nu är det bara 1 ½ skol dag kvar. Imorgon är det en såndär onödig chilldag i skolan som egentligen skulle kunna varit avslutningsdagen. Men nej, den är på tisdag morgon. Sen är det äntligen loooov!

Angående förra inlägget, klart det ska stå ostbågar, och inte ostbollar. Va nog trött när jag skrev det. Tack för ni sa till om det ;)



Hahaha, omg bjuder!!!

/e'


Dagens fråga...



Säger du ostkrokar eller ostbågar?
Själv säger jag ostbågar.

/e'

Täby centrum nästa

Godmorgon.
Sitter just och väntar på mamma, hon ska hämta mig hos Nora så ska vi åka till Täby och shoppa julklappar. Har lite grann panik, har knappt köpt en enda, och det är sex dagar till jul...
Aja, det löser sig. Måste fortsätta fixa mig nu
/ v'

Hahahahahaha, älskar't!



/e'

Hachiko, a dogs story

Nu har jag sett klart på filmen, och jagkan bara säga att det fanns inte mycket tid att koncentrera sig på filmen, man hörde inget för Noras gråt. Herregud, vilken sorglig film det var.
Måste ses!
/ v'

Okej, förlåt mig.

Jag vet att jag inte har bloggat, har världens bloggtorka. Och vet inte på vilken dag jag är i det där jävla schemat, som jag också har tröttnat på. Glad tjej, eller?
Men, Emma tjatar på mig heeeela tiden, och idag tjatade Natalia lite också, så jag får väl skärpa mig. Idag sov jag till 14.40, för jag hade världens migrän. Sen åkte jag in till stan och träffade Natalia och Ernst, och nu är jag hos Snora. Vi ska kolla på Hachiko och äta chips, mys!
Nu ska jag hjälpa henne bädda, hör av mig ikväll.
Puss / v'
Hej vi heter Mongo.

GUD FÖRLÅT!

Försökte logga in på blogg.se hela kvällen igår. Men det gick inte för sidan va helt knas? Aja, vi kör på dag 7 - en ny bild på mig och 10 faktan nu.



1. Jag vill heta elice, och det vill min mamma att jag ska också
2. Jag har alltid varit rädd för såna som klätt ut sig, tex tomten. Börjar gråta när jag ser såna
3. Jag älskar att städa
4. Jag pratar aldrig i vår hemtelefon
5. För ett år sen såg jag ut som en tvättäkta fjortis
6. Jag måste alltid bokstavera mitt efternamn
7. Jag hatar siffer leken på fb. Så jävla patetiskt
8. Mina förebilder är min mamma och kusin
9. Jag blir sur på min mobil hela tiden
10. Jag har aldrig blödit näsblod

/e'

Olikheter mellan emma och vilda

Emma är kort, vilda är lång.
Vilda dör för justin bieber, emma dör om hon lyssnar på justin bieber.
Emma har varit beroende av cola, vilda är det nu.
Vilda älskar hästar, emma hatar dom.

hihi, update: vilda är brun och emma är rosa :D /vildis

Dag 6 – Min dag

Idag vaknade jag klockan kvart över 8 (vi hade sovmorgon). Sminka mig och jag ner och åt frukost. Sen vid 9 smsa jenny mig och fråga vart jag va, hehe oppsi. Så jag typ sprang till skolan och börja med idrott. Ganska ointressant att veta vad vi hade för ämnen, men dagen har varit rätt seg och tråkig. Alla har blivit sura på mig. Eller inte alla men mååånga. Känns som alla... Aja, efter skolan vid 3 så gick jag emma och ronja till centrum, fast emma vände för hon blev typ sur. Aja, nu kom jag precis hem och ska plugga. Men vi hörs ikväll.



/e'


Tjaaaaa

Opps, jag har inte bloggat på länge, om ni inte sett det! Fast alla har ju gästbloggat så... hehe ja. Ska snart kila ner och kolla på desperete housewifes. Fortsätter med schema imorgon. KÄRLEK TILL ER!
Och juste, tack mikaela för designen, sjukt fin! ♥



Bild från i somras på mig och mamma. Brännaaaa...
/e'

Lillmickan is in tha house!

Tjenare Emma och Vildas alla tusentals (hosthost) fans. :D
Nu har jag fixat till deras bloggdesign, visst blev det snyggt?! Passar ju två snygga cheyer som dom liksom. Tänkte bara berätta att jag är bäst oavsätt vad någon annan säger.. Men jaja, om någon annan nu skulle vilja ha hjälp med bloggdesign så är det bara att höra av sig!
http://technodrog.blogg.se är min bloggadress. Skriv till mig där, bara langa en kommentar eller nåt! :*

Jag vet jag är katt :) pusstjarååå!


Natalia Gästbloggar!

tja alla Vildas och Emmas söta läsare! :)
Natalia här, Vilda orkar inte blogga så jag gör henne en tjänst! :) Själv sitter jag här och har jätte mega tråkigt och ska alldeles strax gå och lägga mig för imorn ska jag upp tidigt :( Imorgon ska jag faktiskt gå och shoppa julklappar inne i stan med Sötaste Vilda, min underbara pojkvän Ernst och Vildas kompis, så jag måste nog säga att det kommer bli otroligt mysigt! hihi. Men nu ska jag sova, godnatt på er. Så hörs vi säkert snart igen. Pussen!
tja, jag är typ bäst!

Förlåååååt, dag 7

Hejsan. Bloggad einte igår, så ligger en dag efter i schemat, haha.

En ny bild på mig och tio fakta.
1. Jag äääälskar cola, och dricker alldeles för mycket av det
2. Hela mitt rum, hela min garderob, nästan allt jag äger, är rosa
3. Min storasyster är 21 år, men ändå som min bästavän, vi har så jävla kul ihop
4. Jag är rädd för clowner
5. Jag gråter lätt till filmer.
6. Jag har fortfarande inte insett att sommaren är slut, haha.
7. Jag gillar när killar bryr sig mycket om sitt utseende
8. Jag lyssnar på Magnus Uggla, hihi
9. Jag älskar att köpa julklappar till folk
10. Just nu lyssnar jag på julmusik och slår in paket :D
/ v'

Gästblogg

hhhhhhhej, jag får igentilgen inte blogg på emmas och vildas men emma hon hinner inte för hon sitter på toa och jag det gör inte jag ... Dagens visa planer är att åka till stinsen det skall bli kul kul. För er som undrar väldans mycket vem jag är så heter jag Emma (världens finaste och mest underbaraste nanm)och går i emmas klass. Jag är 14 år och önskar mig en iphone i julklapp, jag älskar chanel och karl lagerfeld. Det är trevligt. Jag tänkte visa er mitt underbara utseende. hoppas in inte får en chock!
puss och hej leverpastej :)

Dag 6, min dag

Tjolahoppsan bloggen.
Jag började dageen med att försova mig, och fick stressa som fan för att hinna till skolan, som började med luciarep. Det var väl ok, inte lika jobbigt som vanligt, och det gick rätt snabbt. Dock va inte Mimmi i skolan, och det sög. Efter luciarepet gick jag till doktorn, och kom tillbaka till spanskan. Vi had eprov och betygsnack, det gick bra, fick starkt VG. Sen stack jag till slussen, cetralen och därifrån pendeln till Bååålsta, hem till Emsen godis. Sitter nu i hennes säng med Emma, Emma, Ronja och Jenny, och skypar med Sebbe, Fabbe och någon Mattias. Chillll! Ikväll ska vi kolla på skräckis, och jag kommer börja gråta :( Hihi.
Det var min dag, hittills.
Pussen / v'

Min bästavän

Jadu, vad ska jag säga.
Jag lärde känna henne för tio år sen, vi började på samma dagis. Redan från början blev vi bra vänner, vi gjorde typ allt tillsammans, vi och några andra tjejer. Vi var hos varandra varje dag, och eftersom våra föräldrar var kompisar var vi hos varandra på middag ofta, även på skoldagar, och vi blev som systrar. Vi bråkade en del också, haha! Vi kunde börja slåss för ingenting, och vi var inte precis snälla, orden vi kallade varandra borde man inte ens kunna i den åldern. Men vi blev altid vänner, vi visste att vi skulle bli det. Efter höstterminen i trean flyttade jag till Skåne, och flyttade inte tillbaka förens i början av sexan. Jag trodde inte man kunde sakna någon så mycket som jag saknade Maxine, och tanken på att aldrig mer få träffa henne varje dag fick mig alltid att gråta. Men när vi flyttade tillbaka, när jag kom tillbaka i samma klass igen, när vi än en gång fick ses varje dag, kändes det som att jag aldrig varit borta. Allt var som vanligt mellan oss, vi hade samma sjuka humor, vi umgicks varje dag och vi fanns där för varandra, precis som alltid.
Maxine är en sån person som alltid finns där för en, när någonting händer kan man lita på att man kan prata med henne. Hon hjälper mig genom allt som händer, hon stöttar mig alltid. Och inte minst, hon får mig att skratta, hur dåligt jag än mår. Att komma till skolan och veta att hon finns där gör det mycket lättare att komma ur sängen. Vi har gått igenom en hel del skit tillsammans, men när alla andra kommer och går, står vi kvar på samma plats. Vi håller alltid ihop. Alla våra minnen tillsammans, herregud, om folk visste! Hade kunnat skriva så mcyket längre, men jag stannar här. Bara en sista sak, Maxine, syster och bästavän. Jag älskar dig ♥
/ v'

Dag 5 – Min bästa vän

Min bästavän heter jenny. Vet inte vad jag ska börja med, men hon är verkligen allas lilla solstråle. Helt underbar som alltid lyssnar, alltid hjälper, förstår osv. I mars har vi varit bästavänner i 3 år. I dom 3 åren har jag varit världens lyckligaste som fått kalla henne för bästavän. Vi har glidit isär för många gånger egentligen, men vi har alltid fixat det. Och inte för att va ego eller något, men vi är så jävla starka tillsammans. Och jag lovar, vi har gått igenom och går igenom så mycket mer än någon tror. Vi är inte lika nånstanns. Har frågat massa personer (som känner oss) om dom kan hitta några likheter, men nej. Haha, därför är vi grymma som inte bråkar mer än vi gör också :) Iallafall, vi är dom som ingen kan förstöra mellan (ja, det är folk som försökt), dom som alltid kommer vara bålstas blåsta fjortisar, för vi spela in en fjortisvideo när vi hade tråkigt. Helt ärligt så tror jag att vi alltid kommer vara bästavänner. Eller inte bästavänner kankse, men vänner iallafall. Jag vill det, för utan min älskling, skulle inte jag varit den jag är idag.

Jenny, tack för allt du gjort och gör för mig. Det betyder så grymt mycket. Mahal kita







Vad är kärlek?

Jadu, det här känns som den svåraste att skriva om. Så svårt att förklara vad kärlek är. Men för mig är det väl min familj och mina vänner, dom har alltid betytt allt för mig. Känslan av att älska någon går väl inte riktigt att förklara, man bara vet. När man älskar någon riktigt mycket skulle man göra vad som helst för att göra den glad. Sen finns det en annan sorts kärlek, när man i kär i någon. Jag har varit riktigt kär en gång, och jag vet inte hur jag ska beskriva känslan. Det kändes i magen, hela tiden, jag var ledsen när vi inte hade pratat på ett tag.
Som Emma sa till mig en gång, kärlek är skit, men värt att kämpa för.
/ v'



/e'

Dag 4 – Vad är kärlek

Jadu, vad är kärlek? För mig är inte kärlek bara kärlek mellan två personer, kille och tjej, kille och kille eller tjej och tjej. Jag har aldrig varit kär i någon. Bara något. Som kläder, smycken osv. Det är ju abslout inte samma sak, liksom man dör ju inte för att man växt ur en tröja man ääälskar. Så kan det ju va om man gör slut med den man är riktigt kär i, inte så ofta kankse. Men det händer. Vänner kan ju också vara kärlek. Inte att man är kär, liksom vill ha ett förhållande med den, utan att man älskar din på "kompis sättet". Det är svårt att förklara, men hoppas ni fattar. Kärlek för mig är mina vänner.



/e'

Tjenare

Hejsan, vet att det va lite dålig uppdatering igår, skärpning!
Sitter i skolan och chillar för tillfället, har haft bild idag, och min gris av lera blev klar. Den blev väl inte riktigt som jag hade tänkt, men eftersom bild inte är mitt starkaste ämne blev jag nöjd ändå. Får se om det kommer något bild på bloggen.
Photo Booth ♥
/ v'

Dag 3 – Min klass





Två väldigt dåliga bilder på oss, klass 7a och 8a. Fast vi är ju samma klass, fast första fotot va vi små pluttisar. Min klass är helt störd, som en stor familj. Alla har sin egen "grupp" och ingen är ensam. Det är nog väldigt svårt att komma in i vår klass för alla är liksom så tighta... Alla känner varandra på något sätt, även fast vi inte pratar med varandra. Vi är dom som får lärare att sluta på jobbet, vikarier att inte vilja komma tillbaka. Och ibland är vi änglar. Vi pratar och är stökiga varje lektion, och tycker samma om nästan allt. Jag har gått i denna klass sen f-klass med ungefär 5 personer. Dom andra har kommit och gått, haha. Nejmen jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men 8a, jag älskar er.

Dag tre - Min klass

Min klass är, ja, vad ska man säga.. Inte riktigt helt normal. Vi är som 25 mongon på ett psyksjukhus, haha!
Däremot är det en ganska bra klass, alla är lika sjuka i huvudet, och vi har väldigt roligt tillsammans, det är bra sammanhållning i klassen, vilket är skönt. Som i dom flesta klassen finns det olika "gäng", men dom brukar förändras då och då. Vi har också många internskämt i vår klass, och ord som alla säger. Det är aldrig dålig stämning i klassen.
Jag har gått i min klass sen dagis, mer eller mindre, bodde i Skåne mellan 3an-6an, så där var så en liten paus. Det har börjat nya och folk har slutat, ändå känns det som att jag har känt alla hur länge som helst.
När vi var små var jag och Maxine dom som bestämde i klassen, vilka som skulle få vara med eller inte, men det behöver vi inte prata om.
Dom jag umgås mest med just nu är Alice och Maxine, vi är med varandra på varje lektion, men jag är också mycket med Lisa, Nora, Love och många fler. För ett tag sen funderade jag på att byta skola, och ibland när jag tröttnar på mina klasskompisars sjuka humor ångrar jag att jag inte gjorde det. Men egentligen är jag väl en av dom sjukaste i klassen, och jag är väldigt glad att jag går kvar i min klass. För även om det inte känns så ibland, så gillar jag den, och jag trivs.
/ v'

Gästbloggaren här!

Nej men tjeanare! :D

Sitter hos Emma nu och gör varm choklad med bilar i (ahlgrens!),
har aldrig ätit det förut men om det är gott med marshmellow (stavning?)
så lär du ju vara gått med bilar,
men vem vet?
Inte jag iallafall.
Men idag har det inte hänt något speciellt, en vanlig/TRÅKIG skoldag.
Fast vissa gånger är det ju faktiskt lite trevligt :)
Och nu får ni fan vänja er vid mina gästbloggs inlägg för det kommer komma lite då och då ;)



When the drugs don't work no more, you get high on life. That's what the say when you feeling down.



PUSSELIPUSSPUSS

Från "Lilla gästbloggarn"



slöjd

Hejdär.
Sitter i skolan, på syslöjden. Absolut värsta ämnet enligt mig, usch.
Jag och Nora. Hot or not? ;)
/ v'

Thann

Min underbara ansiktsmask från Thann, ett spa i Saltis.
Räcker jättelänge och känns superlyxig
/ v'

Ansiktsmask



Just nu, hihi.

/e'

Visste du att?

Jag (Vilda) har bruna färglinser. Min riktiga ögonfärg är blå.

Jag och mina vänner i bilder

Maxine, Alice, Jag, Lisa och Nora
Jag, Nora, Maxine och Alice
Jag och Maxine, bästavän
Emma och jag
Jag och Ida, min storasyster och bästa vän
Jag och Lisafisken
"Idolgänget" Alice, jag, Maxine
Jag och min söta lillasyster Tekla
Jag, Emma R, Mikaela och Emma L ;)
Linnea, Jessica, Emma, Jenny, Emmy, Sofia, Jag och Maxine
Jag och min goda vän Taylor Lautner
Jag, Emma och Amanda på ringen, Hampus i jollen
Jag och Mimmi för länge sen, älskar dig bästavän <3
/ v'

Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder

Dom flesta bilderna är rätt gamla, men whatever.



Jag, Frida, Jennifer och Emma



Jag och Jenny bästavän



Jag och Ronja



Jag, Ronja, Emma, Becka, Signe och Jenny



Tim och jag



Jag och Emma (nej vi hatar inte varandra haha. Vi va vilse, sura, det va grymt varmt osv)



Jag och Linn



Ronja och Patrik



Jag och Jenny


Orkar inte lägga upp mer, men killar och tjejer, jag älskar er. /e'

i skolan

Tjolahoppsan.
Sitter i skolan, eller ja, egentligen slutar jag nu, så ska snart hem. Mormor är hemma hos oss, och vi ska fika och mysa, längesen vi träffades :)
Bloggar efter listan ikväll.
Jag och Alice!
/ v'

Godmorgon

Måndag igen, dags för en ny vecka. Den näst sista innan jullovet, jag borde tycka det är jätteskönt, men jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Jullovet känns inte som något speciellt, vet inte riktigt varför...
Julen däremot längtar jag galet mycket efter, igår fick jag ett ryck och var nära att kolla på en inspelning av Kalle Anka som går på julafton, men lyckades stoppa mig själv.
Hur brukar in fira jul? Hemma, utomlands, hos släkt, vänner?
/v'

Årets skönaste reklam!



Skrattar alltid lika mycket åt "MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, jag har plaserats i kön" HAHAHAHAHA!

/e'

Vilda Tomten Norling

Hahahahaha, söt!
/ v'

Okej, dag 1

Eftersom jag och Emma bestämde oss för att blogga efter blogglistan, är det nu meningen att jag ska presentera mig själv.
Vilda Norling heter jag, och jag bor ute på Värmdö, aka. mitt på landet. På fritiden shoppar jag, alldeles för mycket, och är med mina vänner. Min familj betyder allt för mig, min mamma, min pappa och mina två systrar, Tekla som är 10 och Ida som är 21 och inte bor hemma längre.
Man skulle nog kunna beskriva mig som väldigt "tjejig", jag älskar hästar, i princip allt jag äger är rosa och jag missbrukar smycket, helst med rosetter på. En sak ni kanske inte visste om mig är att lokalsinne ligger på noll, jag lär mig aldrig hitta någonstans, haha.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om mig själv, så nu får det räcka. Vi hörs senare.
/ v'

Dag 1 – Presentera mig själv

Jahapp. Nu ska jag berätta om mig själv då. Jag heter emma linnéa ladhe. Föddes i Uppsala på akademiska sjukhuset den 3 maj 1996 klockan 13.12. Sen dess har jag bott i en bondeby utanför Stockholm som heter Bålsta med min familj. Den består av min pappa som är borta med jobbet ganska ofta. Min mamma som är min närmsta vän. Och min lillebror som är 12 år (fast 8 för mig, och det kommer han alltid vara.) och går i skolan. Jag är en sån som gör precis allt för mina vänner, ställer upp lite för mycket ibland och bryr mig oerhört mycket. Jag skulle aldrig kunna såra någon, göra någon illa fysiskt eller trycka ner någon med flit. På dagarna går jag i skolan, efter skolan träffar jag kompisar, pluggar, shoppar och sånt som typ alla vanliga 14åriga tjejer gör. Jag är en kort, smal och blyg blondin med mittbena som för det mesta är glad och rätt positiv, med många mål för livet. Det bästa jag vet är att vara med min familj och mina vänner, dom betyder allt för mig. Och jag mår bra när dom mår bra. Det värsta jag vet är när allt blir för mycket och jobbigt, och mensvärk. Skulle jag beskriva mig själv med tre ord skulle det nog vara, snäll, omtänksam och blyg. Det är verkligen en emma ladhe.


Som alla andra

Både jag och vilda har väldigt hög bloggtorka just nu. Så vi tänkte göra som alla andra bloggare, gå efter "blogglistan". Så vi börjar ikväll! Puss /e'

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Min klass
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag


Lilla GästbloggarN

Tja tja, bloggen!
Vi är då hemma hos Emsen godis med Mikaela, ronja, Emma och Vilse är också här.
Vi snackar om tjockishörnan och skrattar, kul va?
ELLER INTE.
Ja, men jag vill iallafall be om ursäkt för att jag glömt gästblogga innan (mycket tidigare asså),
eller glömt och glömt, jag har "glömt".
Menar hur kul är det att blogga på en skala 1-10?
Kanske 10 tycker vissa men eftersom jag inte gillar sockerärtor med ketchup så ger jag det en TREA.
Men nu ska vi prata om tråkiga saker, eller roliga.
Beror på vilken humor man har.


Aja,
XOXO
GästbloggarN




Nämen hallå

Ville bara skriva ett inlägg. Som vilda sagt så har jag väldigt mycket att göra fram till jul. Men ska försöka blogga så mycket jag kan. Så vi hörs väl snart, puss!



Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig nu. Så det fick bli en gammal bild.

/e'

Baristaaa

Sitte i forum på barista, i "myshörnan" med Alice och Maxine.
Är på lite halvdåligt humör och är sur på dom flesta just nu, vet inte varför.
Vi skulle egentligen slutat 4 idag, men vi fick sluta hela tre timmar tidigare, helt okej, haha! Nu sitter vi aalla tre med varsin macbook i knät och är asociala. Ska försöka få in en ny design, får se hur det går.
Just nu, osminkad och sliten som fan, men det bjuder jag på.
Puss och kram
/ v'

Blogg från skolan

Hejsan, jag pratade med Emma igår, och hon kommer inte hinna blogga så mycket fram till jul. Tills dess får ni stå ut med mig, haha!
Sitter i skolan och lyssnar på Justin Biebers akustiska album, jävlar vad bra det är! Han röst har verkligen förändrats mycket, den är mycket mognare nu. Jag vet att dom flesta som läser det här hatar honom, och tycker han är bögig, ful och så vidare. Jag har också tyckt det, men när man ger hans musik en chans är han riktigt bra, han har jävligt fina låtar. Dessutom er han inte ut som en tjej, hur mycket ni än säger det.
Söt!
Aja, ska återgå till att plugga, puss
/ v'

Tjenare mannen

Jag och Emma har bestämt oss för att börja blogga, igen.
Förhoppningsvis håller vi väl på lite längre den här gången.
Just nu sitter jag med ansiktsmask och funderar lite på hur vi skulle kunna göra en ny design, och ska snart packa i hop allting till imorgon och plugga. Tänkte bara meddela att vi lever och kommer tillbaka, nu måste jag sätta igång, roligare inlägg kommer.
/ v'

RSS 2.0