till världens bästa

Ända sen den 25 mars 2008 har mitt liv varit annorlunda. På ett bra sett, jävligt bra sett. Det är för du blev en del av det. Den underbaraste och finaste person som har skapats kallade mig för bästavän.. När du är i närheten känner jag mig trygg, som om ingen kan göra något mot mig. När jag ser dig så ler jag hela tiden, bara för jag är så glad. När jag kramar dig så vill jag aldrig släppa taget. När jag gråter i din famn så vill jag aldrig gå därifrån, för det är den bästa trösten man kan få.. när jag är ledsen så finns du där, även om du kanske inte alltid märker det så finns du alltid med. Hjärtat i min handled håller på att försvinna, halsbandet är borta.. men, du finns i mitt hjärta, på det finaste och tryggaste stället, och där kan ingen ta din plats. Förlåt för allt jag gjort, alla misstag.. jag förstog inte själv hur fan jag kunde göra så mot dig. Men saker bara hände.. förlåt älskling. Du är en del av mitt liv. Och det bästa som har hänt mig. Jag skulle aldrig klarat mig igenom svåra saker utan dig vid min sida. Det skulle aldrig gått, och det skulle jag inte vilja heller. Du är mitt allt, mitt liv, den jag skulle kunna offra mitt liv för, den ända. Jag vill att du ska förstå hur mycket du har förändrat mig. Du är den ända jag har och kommer kalla för bästavän. Ingen kan ta den platsen ifrån dig,ingen. 

Jag vill inte att du ska flytta. Men jag kan ändå inte gråta för det. För nu kommer du få det bra, om inte bäst.. det är ju det här du vill, eller? Whatever, det bästa är att du mår bra. Mår du bra så mår jag bra. Och allt jag vill är att du ska ha det bra och må bra. Det ända jag vill. Du kommer få det bra snuttis. Jag lovar..

Hoppar du hoppar inte jag, jag står där nere och tar emot dig. Mahal na mahal kita. Arnold. Daimkaka. Sommaren 08 & 09. Graven. Ikea. Blåsta fjortisar. Vänner föralltid ”kontraktet”. 08-fjolla. Tunga grejor vettu. Alla gånger du ramlar. När du hade en bajspåse på huvudet och jag garvade ihjäl mig (bokstavligen). När du skulle lära dig göra kullerbytta. Shi. Blodystrar. Mitten.  

Jag orkar inte säga mer, du vet nog dom flesta själv :)

Jenny Elisabeth Tuleberg, bästavän. Jag älskar dig, nu då och föralltid♥

                                              


Kommentarer
Postat av: Carro

sv; Tack så mycket! :) Ni med! :)

2009-12-29 @ 02:40:57
URL: http://carroomattsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

jodå, förutom att jag håller på att åka på nån förkylning nu alldeles till nyår och allt :/ med dig då?:)

2009-12-29 @ 02:46:25
URL: http://carroomattsson.blogg.se/
Postat av: jossaanaaxelssooon

Tack detsamma ♥

2009-12-29 @ 02:51:19
URL: http://radiobilar.blogg.se/
Postat av: natya

kolla min blogg :D www.natya.blogg.se

2009-12-29 @ 03:05:23
URL: http://natya.blogg.se/
Postat av: Malin

svar: tack! :)

2009-12-29 @ 03:08:50
URL: http://maaajjiiin.blogg.se/
Postat av: ellen

fin blogg :)

2009-12-29 @ 03:36:33
URL: http://deeliiicious.blogg.se/
Postat av: paulina alatalo - med ett hjärta av guld'♥

fin blogg :)

följ varandra via blogg lovin ? :)

2009-12-29 @ 10:59:03
URL: http://jagdiggarhonom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback
RSS 2.0